2023-08-14 123 浏览
好耐無試過食放題 但見到平日8點半後有震撼價$258 忍唔住入黎試一試🤭 價錢咁抵 食物質素有驚喜! 重點係清酒都任飲🍶 仲有Movenpick同Haagen-Dazs雪糕任食🍨.簡單介紹幾款我最鐘意既野食😋.|冷盤/熟食區 (無需點單)有超多款冷盤 有D好少見又好好味既冷盤 例如蒜味墨魚仔! 仲有飛魚子一大盤 可以自己拎一大碗咁食 食得好爽快😆熟食區有幾款炸物 例如炸雞粒/炸薯條 都係熱辣辣 一無哂就有員工refill👍🏻另外有驚喜就係中式湯😙 栗米蟲草花 超甜栗米味🌽美中不足係每款食物都無名牌 指示唔夠清晰~ 但整體味道幾好 又好多款式 .|鹽燒海蝦估唔到蝦肉新鮮彈牙 有鮮甜味! 燒得剛剛好 而且蝦既大小都唔細隻架🦐.|燒菠蘿🍍好香好甜 臨完場個陣見到好幾枱都叫5-6塊燒菠蘿就知好受歡迎.|汁燒帆立貝醬汁係燒汁咁好惹味 滿滿醬汁包裹成粒帆立貝🐚 帆立貝肉質唔會太乾 剛剛好.|甜蝦刺身估唔到係放題到會見到比一般日本餐廳大隻既原隻甜蝦!.整體黎講抵食👍🏻 食物點單既選擇唔算非常多 但我就覺得一定夠食 唔駛擔心~ 員工服務態度又幾好 上菜速度都快 唔怕無野食/等好耐👍🏻
簡單介紹幾款我最鐘意既野食😋
|冷盤/熟食區 (無需點單)
另外有驚喜就係中式湯😙 栗米蟲草花 超甜栗米味🌽
|鹽燒海蝦
|燒菠蘿🍍
|汁燒帆立貝
|甜蝦刺身
估唔到係放題到會見到比一般日本餐廳大隻既原隻甜蝦!
員工服務態度又幾好 上菜速度都快 唔怕無野食/等好耐👍🏻