2022-07-16 15 浏览
之前聽過呢間the world’s top 50 burgers好似好勁咁趁住今日平日,唔駛等位就試吓係唔係真係咁好食🤭Honbo 漢堡既英文😂個名幾得意menu 都係基本Burger分別有唔同重量同數量既漢堡肉另外都可以自己加煙肉同芝士我哋叫咗兩個餐首先叫咗Honbo 1.5 跟餐coleslaw呢個burger有3塊2oz patties 可能因為比較薄食到啲燒焦味 好正😋Coleslaw 就好失望可能我好憎食紫色椰菜如果鍾意食紫色椰菜嘅人應該好like🤯另一個餐係the gold standard 呢個包係全個Menu最貴嘅佢有2塊 4oz patties 可能因為比較厚牛肉味比較重 都多汁跟餐叫左Chili fries 個topping 有啲似Chili Beef con carne真係超好食!🥰我哋額外仲嗌咗buffalo wings入面俾我哋發現有blue cheese 好濃嘅芝士味再加少少辣 邊皮位仲炸到脆卜卜🤭至於飲品試咗佢一杯好特別嘅Apple pie iced tea假如你唔鍾意肉桂千祈千祈唔好叫🫣我平時都好鍾意蘋果批裏面嘅肉桂但係唔知點解加咗入嘢飲度飲落好似飲涼茶
好似好勁咁
趁住今日平日,唔駛等位
就試吓係唔係真係咁好食🤭

Honbo 漢堡既英文😂
個名幾得意
menu 都係基本Burger
分別有唔同重量同數量既漢堡肉
另外都可以自己加煙肉同芝士

我哋叫咗兩個餐
首先叫咗Honbo 1.5
跟餐coleslaw
呢個burger有3塊2oz patties

對住海景 太陽照落嚟好舒服
充足嘅自然光
喺餐廳入面影相點影都靚

超級推薦大家🥰

Honbo1.5   額外加煙肉  套餐跟coleslaw
The  gold  standard & Chili fries
Chili  fries
Buffalo    Wings
Apple  pie  iced  tea
2022-07-15
Honbo1.5   額外加煙肉  套餐跟coleslaw
Chili  fries
Buffalo    Wings