2025-07-25 240 浏览
🐻發現驚安燒肉商店做梗8蚊碟牛舌芯,二話不說即刻拉最愛牛舌嘅🐻👨🏽去食,請佢食又點話😆🐻本身佢話呢個價錢都冇抱好大期望,點知一食就驚歎8蚊?完全係蝕本價!賣80都得!薄切有成10幾塊,肉香油足,食完只有一個問題,真係回到本🫨🐻蟹肉海膽飯都係必叫,成個飯面鋪滿晒蟹肉蟹膏,再加埋鮮甜嘅海膽仲有蛋黃,撈勻晒佢啲汁完全包裹每一粒米飯,好好食🐻牛肥腸完條送上,專人燒製,肥膏爆燈,真係內臟愛好者既恩物,🐻👨🏽見到未食都流啫口水,完全係日本既味道!🐻當然唔少得九宮格牛肉拼盤,佢哋有三個拼盤選擇,我哋就揀咗佢上。九宮格,唔單止全部去仲有白鱔|豬腩|雞,唔使全牛咁單調🐻食燒肉,梗係要配冰凍啤酒,佢哋嘅Sapporo 做緊買一送一,唔使就住飲 🫢 🐻對上一次黎佢地做梗半價,今次就有$8牛舌芯,真係每次無論價錢同質素都有驚喜👍🏻