殿大喜屋喺旺角新世紀廣場開咗間分店,裝修明亮,座位寬敞,佢地嘅放題菜單真係多到爆,任飲任食,好適合食貪嘴嘅我🤪➡️自助區自助區包括所有前菜,熟食,小食,飲品,甜品等等。 前菜有十幾款,特別推介係酸辣魚皮,好爽滑 。飲品選擇多到眼花撩亂,除左無酒精飲品,酒精飲品選擇多到暈,啤酒梅酒Cider Sake 🍶等等任君選擇,一定能不醉無歸。熟食仲有麻辣小龍蝦🦞,邊啜小龍蝦配啤酒🍻,好滿足🤓 今期仲有榴槤蓉任食,啖啖肉,鍾意食榴槤嘅人不能錯過🤩➡️刺身🐟絕對不能錯過,刺身好新鮮又肥美,每一口都充滿咗海鮮嘅鮮味。海赤蝦🦐同甜蝦超大隻,仲有三文魚,油甘魚,金槍魚腩,帶子,赤貝等等,款款都係厚切,鮮甜美味,CP值勁高😜➡️壽司及創作料理🍣創作料理令我印象深刻,海膽拖羅黑松露帶子壽司,海膽拖羅入口即溶。另外都叫左海膽壽司及海膽拖羅🐟壽司,海膽真係好新鮮,,好滋味。➡️一品料理及炸物🍱選擇又是什多,包括串燒炸物烤燒物天婦羅🍤等。佢地嘅炸蝦天婦羅同炸蔬菜都炸得外層酥脆,內裡保持咗食材嘅鮮嫩。花雕醉鮑魚,花雕酒味濃烈。另外仲有蒜蓉燒蠔🦪及燒扇貝,燒得超香,食一打都冇問題👍另外推薦嘅係上湯芝士焗龍蝦烏冬 🦞,平時已經超

➡️自助區

➡️刺身🐟

➡️壽司及創作料理🍣

➡️一品料理及炸物🍱
另外推薦嘅係上湯芝士焗龍蝦烏冬 🦞,平時已經超鍾意食芝士焗龍蝦,成隻龍蝦尾啖啖肉,超滿足。

總括而言,殿大喜屋嘅日本放題真係一個超值又美味嘅選擇,款式多到不能盡錄,CP值高既放題店舖👍