Phoenix burger 鳳凰漢堡 🍔 $63鳳凰漢堡嘅set 性價比真係好高呀,除咗入面嘅勁大塊炸雞塊🍗、健康嘅生菜🥬、多到流出黎嘅酸酸甜甜麻醬、新鮮嘅蕃茄🍅同埋溶溶地嘅車打芝士🧀,仲配埋即叫即炸熱辣辣嘅粗薯條🍟同埋一個罐裝飲品🥤,用來做午餐或者晚餐真係超級飽肚Hero’s All Day Phoenix Breakfast 🍳🧇全日鳳凰英雄餐 $86 呢款全日鳳凰英雄餐真係勁豐富喎😍,同傳統嘅全日早餐唔同嘅係呢款用咗雞肉🐓黎代替漢堡扒🍖,高質得來又啱晒鍾意食肉嘅朋友👍🏻,仲有兩大塊厚厚地嘅Pancakes🥞,點埋牛油同埋蜜糖醬🍯有啲似麥當勞早餐嘅感覺,滑脫脫仲有牛油香🧈嘅炒蛋、兩塊煙肉🥓、兩條正宗德國腸、蕃茄、好開胃嘅茄汁豆同埋生菜🥗,整體來講真係幾唔錯!
Phoenix burger
鳳凰漢堡 🍔 $63