🍽✨COTI忌廉汁烟三文鱼意粉全日早餐旧公司以前也是都会过下嚟training嘅, 有咗地铁之后真系好方便呢个商场里面都好多嘢玩好多嘢食胜在够平够亲民贴地有间水ok嘅西餐厅, 商场里面约咗同事食lunch 嚟到呢间咖啡店 装修简约咖啡好有水准 我点咗个蜂蜜咖啡 系有真嘅蜂蜜蜂巢嘅 甜甜地好健康 我朋友点咗个棉花糖热朱古力上面有溶化咗嘅棉花糖好烟韧奶泡好厚 嘢食都好有惊喜判埋咖啡一楼呢度个全日早餐 都好唔错有新鲜蜜瓜 鸡扒同埋 沙律菜 另外仲点咗一个 忌廉汁烟三文鱼意粉三文鱼份量多 味道都ok 食完嘢可以行埋附近商场又近 车站好方便 如果周末有时间我会嚟饮咖啡坐一个下午. #COTI #COFFEETIME #西式餐厅 #沙田 #观塘 #咖啡 #必食之选💥餐厅资料餐厅:Coti地址:沙田石门安群街1号京瑞广场2期2楼228A号舖Openrice:https://bit.ly/2T4vZ7E
🍽✨COTI

我点咗个蜂蜜咖啡 系有真嘅蜂蜜蜂巢嘅