2022-06-16
地方寛敞,一系列木制卡座🎎,鐵板燒長吧枱,品酒桌🍾等多個區域,座位組合多樣化,食物種類更加係全天侯,壽司、刺身、鐵板燒🍣🍱🥗樣樣都有,真係啱曬鍾意食日本野嘅我🥢點咗份石燒西冷🥩,火辣辣鐵板吱吱渣渣,粉嫩牛肉焦香撲鼻,靚扒躺平翻兩翻已經食得,料靚真係冇得輸,原汁原味已經好好味,$198.-呢個價位,相當合理💯壽司盛合🍱有五款,選料上乘,現場即制🍣,刺身鮮甜,飯底美味,食落零舍唔同餐廳推出$108.-自製大阪燒🥗,所有食材執好晒俾你,自家製作,日式燒汁、沙律醬落多落少隨你喜歡,有得玩有得食特別開心,味道絕非一般😆😆😆我哋唔飲酒,叫咗杯紅豆抹茶拿鐵,特大紅豆🫘軟綿綿,邪惡忌廉係飲品又係甜品, 成餐飯由頭到尾,貫徹日本🇯🇵風味,價格合理,招呼亦唔錯,值得再來喔
[丸十]地方寛敞,一系列木制卡座🎎,鐵板燒長吧枱,品酒桌🍾等多個區域,座位組合多樣化,食物種類更加係全天侯,壽司、刺身、鐵板燒🍣🍱🥗樣樣都有,真係啱曬鍾意食日本野嘅我🥢