2025-06-23
Megabox 呢間PHI Coffee & Pancake好精緻好靚🌾除咗好多花做裝飾,仲有好多熊啤啤🐻好可愛啊😍夏天到,水密桃超當造🍑而家新推出埋盛夏果漾白鳳白桃系列好吸引😍🥗伯爵茶白桃布拉塔芝士沙律有水蜜桃、巴馬火腿、沙律菜,用上白鳳白桃,果肉柔軟有花香味,仲要係足足成個白桃,甜度有12-14度,估唔到又幾夾沙律咁食🍽️漢堡扒全日早餐有超大漢堡扒、煙三文魚、牛油果、牛油吐司、煎蛋、煙肉、沙律菜、蘑菇、車厘茄、蘑菇我超級豐富組合🍑流雲白桃沙冰埋相精緻,甜甜哋好清香🍑白鳳梳打白鳳即白桃果肉果肉柔軟有花香味,配梳打好fresh🥞盛夏果漾白桃乳酪梳乎厘白桃又大又圓好飽滿,梳乎厘就軟熟蛋香十足,切開白桃入面仲有好多忌廉乳酪,配上酸甜清爽蜜桃汁🚩PHI Coffee & Pancake (九龍灣) @phi.coffee.pancake📍九龍灣宏照道38號企業廣場5期MegaBox 5樓3-4及9號舖
🥗伯爵茶白桃布拉塔芝士沙律
🍽️漢堡扒全日早餐
我超級豐富組合
🍑流雲白桃沙冰
埋相精緻,甜甜哋好清香
🍑白鳳梳打
白鳳即白桃果肉果肉柔軟有花香味,配梳打好fresh
🥞盛夏果漾白桃乳酪梳乎厘