2020-11-09
全城效應~ 所以排足一個鐘都要黎試牛大人啊!🤩小弟在星期日4點鐘walk in排5點食,未幾後面已經有3x幾個人排我後面,真係佔位既重要性!book位都book唔到架,真係一位難求😇😇😇好啦一開閘既時候我就戰鬥格去攞野食,呢樣野真係大!錯!特!錯!! 事關小弟揀既係中價SRF餐,本身已經好多野食,到我攞左好多乜丸物丸,友人話唔食🙄🙄 淨係食要點既野都夠。飲品區好正,有佢地自家飲品,力推洛神花茶/桂花烏龍/白桃烏龍,無糖的放心飲😁至於肉類, 美國SRF牛肉錄落去紅燒牛骨鍋湯底,冇得輸,唔駛混醬都好好食😚 重有必食鴨血,聽講7點後晚市成日都俾人食哂,又係好好食。整體食物上有驚喜,你係一定食唔哂入面既所有野🤭 假如可以重來,我只會食要order的食物。重有入面staff好快手,落單好快有得食,唔會甩單,又收野好快手。Really正😊 係張格細得滯,不過是咁的,土地問題,你知我知。台試火鍋真係少食,牛大人係有將火鍋個standard 提高。吖重有,download佢個apps有9折,食評完畢科科😋
吖重有,download佢個apps有9折,食評完畢科科😋