2025-03-19
今日朋友過咗嚟公司附近搵我食晏,一於就去食探魚啦😋 𓂃𓈒𓐍 *゚. 𓂃𓈒𓐍 *゚𝕨𝕖 𝕠𝕣𝕕𝕖𝕣𝕖𝕕゚*𓐍 𓈒𓂃. ゚*𓐍 𓈒𓂃囂張冰桔桶 🍊 真係夠晒浮誇!成jar拎上枱,桔味清新解渴,酸酸甜甜好開胃,飲完成個人都爽晒,大jar到3-4個人飲都夠😌彭彭小酥肉 🥓 外脆內軟,調味啱啱好,食到停唔到口🤤 一把滿足烤羊肉串 🍢 羊肉串烤得香口,肉質嫩滑唔羶,孜然味濃郁,食落好有風味,啱晒鍾意重口味嘅人😍 酸菜味烤魚一人餐 🐟 酸菜味夠晒開胃,魚肉鮮嫩冇骨,配埋酸菜同湯底,酸香惹味,一人份量黎講真係算多👍🏻 午市食一人餐仲可以出去舀自助冰粉😍雞絲伴伴麵 🍜 雞絲嫩滑,麵條彈牙,醬汁香濃得嚟唔會太鹹,少少麻麻辣辣咁😋
棒棒麻辣口水雞 🌶️ 麻辣味夠晒刺激,雞肉嫩滑入味,麻香同辣味平衡得好好 𓂃𓈒𓐍 *゚. 𓂃𓈒𓐍 *゚. 𓂃𓈒𓐍 *゚. 𓂃𓈒𓐍 *゚. 𓂃𓈒𓐍 *゚ 餐廳貼心地為客人準備好圍裙、紙巾、橡筋等,方便客人盡情享用餐點,真係好細心🩷我最鍾意小酥肉外脆內軟,仲有囂張冰桔桶浮誇得黎又幾好飲🤑 人均消費:~$212🤩 推薦指數:8 / 10📍 餐廳資料:探魚烤魚 (觀
囂張冰桔桶 🍊
彭彭小酥肉 🥓
外脆內軟,調味啱啱好,食到停唔到口🤤
午市食一人餐仲可以出去舀自助冰粉😍
雞絲伴伴麵 🍜
雞絲嫩滑,麵條彈牙,醬汁香濃得嚟唔會太鹹,少少麻麻辣辣咁😋
麻辣味夠晒刺激,雞肉嫩滑入味,麻香同辣味平衡得好好
🤩 推薦指數:8 / 10
📍 餐廳資料:探魚烤魚 (觀塘)
觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)3樓L3-13號舖