2010-11-15 6 浏览
其實一早就想寫哩間食評, 不過都係懶既原固, 攪到都唔知今次係第幾次食先黎寫食評等本身以為星期日黎唔駛等, 點知好似重多人個平時咁既?果然利害!幸好有牌仔, 應該冇攪錯次序掛~食主打都係食朱古力雞旦仔($14), 做到外趣內軟有咬口, 粒狀既朱古力粒, 味夠濃!!整體黎講, 其實都keep到水準, 次次食都有返咁上下.不過...之前幾次食, 通常食到last 1/3時, 就開始好難"met", 會痴住哂, 唔知係咪因為邊位厚, 一涼左就好似變左麵包咁好難met (不過都重係好味)琴日唔知係咪多人, 趕時間整, 竟然有d係上下都合唔埋, 分開左一半一半咁. 就有d過份......不過都係果句, 味道重 keep 到係好味既, 不過食得哩hea d.飲自家制既檸檬汁同檸檬茶都推介 ($12), 勁香檸檬味, 必飲!後記:好內之前, 有次食夾餅, 叫左一份同女朋友 share, 有個似係老闆既人見到, 好主動咁行出黎, 話不如幫我地分開兩份啦. 掂呀, 又幾有 heart 喎!!

幸好有牌仔, 應該冇攪錯次序掛~

整體黎講, 其實都keep到水準, 次次食都有返咁上下.
不過...

後記:
唔錯既安排
朱古力味雞旦仔
檸檬茶
2010-11-14
18 分钟 (外卖自取)
朱古力味雞旦仔
檸檬茶