2018-05-04 465 浏览
今日系老公的生日🎂🎊🎊应老公的要求试下呢间成日行过都觉得好吸引的但马屋日式火锅🍲😋我地六点半已经到达,门口都堆左六七人,我地两个人唔驶等位已可立即安排入座。餐厅都几贴心,虽然坐四人座位,但中间会有块Petition间开,食得安心又自在。一坐低侍应已经讲明入座时间起计90分钟食用时间,所以我哋要快啲决定食什么了!老公好利害挑战药膳麻辣锅,而我就选择甘露锅因为配黑无和牛最好味👍🏻我哋点了日本产黑毛和牛放题套餐($289/人),有黑毛和牛/严选牛肉/豚肉。选配菜的盘是小木盘,走日本风格。锅来了。以下是甘露锅,即系甜豉油。药膳麻辣锅👇🏻👇🏻👇🏻睇见都觉得好辣🤢不过老公话唔系好辣,红枣花椒味比较重。美味的肉来了🤗🤗🤗豚肉👇🏻老公comment十分好食🤤严选牛肉👇🏻望到d肉未放入口已经流哂口水🤤最期待的黑毛和牛👇🏻👇🏻🤤🤤🤤🤤望到佢的脂肪分布均匀,好令👍🏻而且入口即溶....真系好好食!起动了😋一人一锅可以试到不同味道🥘几过瘾出面有自助bar可以夹蔬菜、菇类、蕃茄、南瓜、冬瓜、海带、丸类等等...个人口味觉得海带好好食,而且又健康👍🏻仲有果汁汽水任饮,四款Haggen Dazs雪糕🍦任食。雪糕有新

锅来了。以下是甘露锅,即系甜豉油。
甘露锅

药膳麻辣锅

美味的肉来了🤗🤗🤗豚肉👇🏻老公comment十分好食🤤
豚肉

严选牛肉👇🏻望到d肉未放入口已经流哂口水🤤
严选牛肉

黑毛和牛

起动了😋一人一锅可以试到不同味道🥘几过瘾

出面有自助bar可以夹蔬菜、菇类、蕃茄、南瓜、冬瓜、海带、丸类等等...个人口味觉得海带好好食,而且又健康👍🏻仲有果汁汽水任饮,四款Haggen Dazs雪糕🍦任食。雪糕有新口味,薰衣草蓝莓味雪糕,好古怪😕好似食紧薰衣草落肚😅个人建议唔好食咁多丸类因为都系面粉好快饱...食多d肉同菜比较好😬90分钟的时限好快就到,侍应会好贴心咁提早10分钟提醒你☺️因为餐厅门口已经有接近20人等紧位🤣🤣🤣🤣好大压力喔🙃星期五的晚上总是人山人海🌊🌊🌊🌊所以我地都好配合地埋单走人!和牛真系好好味啊........诚意推介俾朋友❤️

2018-05-04
用餐时段