​ 約左朋友聚會,上網見呢間cafe既評論好似唔錯,就同朋友黎食晚飯啦。 一到門口就有幾個士兵仔歡迎你,幾得意既設計 入到去,就已經見到一排各式各樣既玩具同擺設,感覺好歡樂, 仲有一個櫃專擺放玩具俾我地自由攞去玩,都幾多款玩具俾我地揀 餐牌上既食物款式都幾多,而且樣樣都好似好吸引 日式蛋醬蟹條雜菜沙律,份量一大盤,都幾足料, 而且每塊生菜都沾上沙律醬,味道岩岩好,好fresh 肉腸拼盤,有四種肉腸, 包括:迷你司華力腸、意式香葉腸、迷你牛仔腸、熱狗腸。 每隻腸既味道都唔錯,個人最鍾意牛仔腸,味道最濃郁。 黑松露海鮮帶子意大利飯:賣相好吸引,一上枱已經好香黑松露味, 而且仲有好多隻蝦同帶子,好足料。 意大利飯好creamy,好重黑松露味。 蝦肉同帶子都好新鮮,口感彈牙,唔錯。 我地野飲就分別叫左杯公主同伯爵,公主就係士多啤梨、橙同yogurt所整成, 酸酸甜甜,幾開胃。而伯爵就有朱古力、鮮奶、益力多。 朱古力味好濃郁,益力多淡淡地,唔會搶左朱古力味,幾特別。 最尾唔夠喉,我地叫左個花茶黎嘆下 神仙,有桂花同蜂蜜,倒出黎個陣已經覺得好香, 飲落有淡淡既桂花味,配上蜂蜜

一到門口就有幾個士兵仔歡迎你,幾得意既設計

入到去,就已經見到一排各式各樣既玩具同擺設,感覺好歡樂,
仲有一個櫃專擺放玩具俾我地自由攞去玩,都幾多款玩具俾我地揀

餐牌上既食物款式都幾多,而且樣樣都好似好吸引

日式蛋醬蟹條雜菜沙律,份量一大盤,都幾足料,
而且每塊生菜都沾上沙律醬,味道岩岩好,好fresh

肉腸拼盤,有四種肉腸,
包括:迷你司華力腸、意式香葉腸、迷你牛仔腸、熱狗腸。
每隻腸既味道都唔錯,個人最鍾意牛仔腸,味道最濃郁。

而且仲有好多隻蝦同帶子,好足料。
意大利飯好creamy,好重黑松露味。
蝦肉同帶子都好新鮮,口感彈牙,唔錯。

酸酸甜甜,幾開胃。而伯爵就有朱古力、鮮奶、益力多。
朱古力味好濃郁,益力多淡淡地,唔會搶左朱古力味,幾特別。

最尾唔夠喉,我地叫左個花茶黎嘆下

神仙,有桂花同蜂蜜,倒出黎個陣已經覺得好香,
飲落有淡淡既桂花味,配上蜂蜜既甜,好清香

可人兒,有洋甘菊、桂圓同杞子,
呢個味道相比神仙就會濃d,不過飲落好香。
整體來講食物質素唔錯,店員服務態度很好,
會經常友善地跟我們聊天,感覺超親切,
是一個很適合與一大堆朋友聚會的地方。

Nardo's Cafe
地址 旺角彌敦道594-596號旺角新城8樓全層