2023 Apr |一家人影相太難|但都係想post 😅踏入4月!兒童大晒! Lu兄弟大晒! 想比小朋友一次過嘆盡最愛美食⁉️我同爸爸今年就揀左 🍴Outback Steakhouse 🍽️大人小朋友、美食當前, 人人有份🌟復活節限定- Easter兒童餐仲有2款套餐選擇! 2個餐都叫晒 ~ 唔好爭😆Joey's Set:烤豬肋骨、炸雞柳、美國芝士腸、茄汁肉醬意粉、炸薯條Katie's Set:烤豬肋骨、炸雞柳、美國芝士腸、芝士白汁通粉、炸薯條嚟到Outback Steakhouse等食物到既時候, 仲可以問哥哥姐姐拎蠟筆填顏色。今次隨限定兒童餐贈送嘅復活節畫簿, 更加可以拎埋返屋企慢慢畫!小朋友有小朋友食~ 大人可以安心 chill 住食 ~ 套裝仲好抵食Tim ar 一家人食人飯~ 可以坐得咁舒服~ 絕對加分~ 我老公好滿意 #OutbackSteakhouseHK #Outback #OutbackMoment #Steakhouse #kids #easter #east
2023 Apr |一家人影相太難|但都係想post 😅
踏入4月!兒童大晒! Lu兄弟大晒!
想比小朋友一次過嘆盡最愛美食⁉️
大人小朋友、美食當前, 人人有份

🌟復活節限定- Easter兒童餐
仲有2款套餐選擇! 2個餐都叫晒 ~ 唔好爭😆
Joey's Set:
烤豬肋骨、炸雞柳、美國芝士腸、茄汁肉醬意粉、炸薯條
Katie's Set:
烤豬肋骨、炸雞柳、美國芝士腸、芝士白汁通粉、炸薯條

嚟到Outback Steakhouse
等食物到既時候, 仲可以問哥哥姐姐拎蠟筆填顏色。

小朋友有小朋友食~ 大人可以安心 chill 住食 ~
套裝仲好抵食Tim ar

一家人食人飯~ 可以坐得咁舒服~
絕對加分~ 我老公好滿意