食肉獸又黎🙆🏻‍♂️🙆🏻‍♀️今次打風前黎個韓風放題dinner~.📍韓牛牧場.🐮世子牛盛 (120分鐘放題/每位$298)✨日式放題就食得多,今次黎個韓式嘅😂又有燒烤又有韓國料理,韓牛色澤靚又有牛味!最正係牛仔骨同牛舌,用光波爐烤完嘅肉都juicy又唔會太油膩~刺身有油甘魚、三文魚、立魚、希靈魚、北寄貝、甜蝦等等,各款都好新鮮😌仲有自助沙律吧,可以自製返碗fresh fresh沙律菜幫助消化🥗除咗沙律、刺身、烤肉之外,仲有唔同種類嘅熟食,辣炒年糕、辣炒魷魚、炸芝士年糕等等都好出色🙊套餐仲送每人一隻醬油蝦,第一次食覺得幾正喎😋😋食到尾聲出去雪條櫃仲有Melona雪條任食🤩密瓜味、椰子味、芒果味都好鬼正🍭
📍韓牛牧場
🐮世子牛盛 (120分鐘放題/每位$298)✨