小妹真系好耐好耐无食鸡煲🐔喇。呢间见有3小时住饮任食,抵到不得了😽😋。Menu 见顶级牛板展海鲜鸡煲套餐🐮🦐🐔都系$328, 又冷盘前菜,又特色小食,又鸡煲,又打边炉汤底。咁多嘢,都系$328,究竟系咩玩法🤪。冻蟹🦀前菜都要成只冻蟹🦀上,真系唔讲得笑。冰火翡翠螺🐚🐚鸡煲🐔方面,当然系拣:招牌麻辣鸡煲🌶️🌶️🐔鸡件又系无限添加,少少地encore一次啦。动L豪华时令海鲜拼盘🦪🐚🦐见到呢个大大盘拼盘,有鲍鱼、扇贝🦪、大虾🦐、蛏子、蚬🐚。讲真出面好多舖头,就咁呢一盘起码都4/5百蚊。任食价,仲有咁富贵新鲜嘅海鲜拼盘,真系街坊价先得👏👏。汤底方面,我拣咗:特色酸菜鱼片锅🐟好多火锅配料、顶级牛板件🐮、炸物🍤都可以用QR code 落order。够哂方便,又快捷。饮品方面唔可以话好多,基本可乐🥤、柠茶🧃、乌龙茶、罐装+纸包都有。----------麻甩炉海鲜鸡煲私房菜地址:大埔美新里1号安乐楼地舖
小妹真系好耐好耐无食鸡煲🐔喇。
呢间见有3小时住饮任食,抵到不得了😽😋。

冻蟹🦀
前菜都要成只冻蟹🦀上,真系唔讲得笑。

冰火翡翠螺🐚🐚

鸡煲🐔方面,当然系拣:招牌麻辣鸡煲🌶️🌶️🐔

鸡件又系无限添加,少少地encore一次啦。

动L豪华时令海鲜拼盘🦪🐚🦐
见到呢个大大盘拼盘,有鲍鱼、扇贝🦪、大虾🦐、蛏子、蚬🐚。

汤底方面,我拣咗:特色酸菜鱼片锅🐟

----------
麻甩炉海鲜鸡煲私房菜