2024-04-21
全新概念店「 HAND3AG the table」以西餐為主打,提供多款扒類、意粉、漢堡及甜品,近排為慶祝新店開張更會推出了兩款限時優惠:牛乳軟雪糕及芭菲買一送一以及消費滿$100即送$30現金券供下次使用🤩,這間cafe平日晚上都keep住有人流,他們的食物和甜品都不錯,裝潢走清新簡約風格,店內以白色和灰色為主調,令人坐得舒適,可以靜靜地和朋友暢談~☕️1. 🥗自選沙律 ($68/5 ᴛᴏᴘᴘɪɴɢ)沙律ʙᴀʀ有大約20款ᴛᴏᴘᴘɪɴɢ可以自選至少5款配料,我今次揀咗佢地嘅自家制烤雞肉、煙蜜糖火腿、煙鴨胸、德式烤豬手、吞拿魚沙律,搭配日本柚子油醋醬和混合沙律菜,好ғʀᴇsʜ🌱,非常大份,好抵食!🤩特別推介大家要叫煙蜜糖火腿、煙鴨胸、德式烤豬手,好好食!😋2. 🦀牛肝野菌汁天婦羅軟殼蟹意大利飯 ($128)原隻軟殼蟹鋪面,大大隻非常吸引,炸至金黃色,外層炸到好香口,啖啖肉,意大利飯用上牛肝野菌汁和菇菌一起煮,意大利飯軟硬適中,熱辣辣,口感好creamy!☺️3. 🐮🥗精選榖飼安格斯牛扒沙律($128)安格斯牛扒比較薄身,但牛味濃郁,肉質厚實,再配了用上不同的香草和大蒜製成的巴黎牛油汁,一定
1. 🥗自選沙律 ($68/5 ᴛᴏᴘᴘɪɴɢ)
2. 🦀牛肝野菌汁天婦羅軟殼蟹意大利飯 ($128)
3. 🐮🥗精選榖飼安格斯牛扒沙律($128)
安格斯牛扒比較薄身,但牛味濃郁,肉質厚實,再配了用上不同的香草和大蒜製成的巴黎牛油汁,一定要搭配牛肉一齊食,非常滋味!沙律由有大量新鮮沙律菜🥬、蕃茄仔🍅和麵包粒製成,清新又健康!🥗
4. 🍨☕️特濃咖啡AFFOGATO牛乳軟雪糕芭菲($32再買一送一‼️)
將Espresso浸在雪糕的底層🍨,咖啡好香濃,味道非常突出,再搭配Lotus餅、士多啤梨果乾、提子乾、果仁、脆米,牛乳雪糕亦非常香滑,口感豐富!😛👍🏻
5. 🍦🍫朱古力AFFOGATO牛乳軟雪糕芭菲 ($32再買一送一‼️)
將朱古力咖啡淹沒在雪糕上🍨,再搭配Brownies 粒粒,牛乳雪糕一樣非常香滑,朱古力味道相對地比較濃郁~
6. 🫕是日餐湯(羅宋湯)+🍹飲品(檸檬伯爵茶)(跟餐價+$10)
🍅羅宋湯濃郁又足料,檸檬伯爵茶亦很清新!