今日朋友生日,聽講元朗有間任食日韓料理環境幾好,又好抵食就決定去試試佢!我哋晏就嚟到,入到去先揀想食嘅價錢,加埋食刺身都係百幾蚊,咁抵梗係加埋佢啦!入到去地方都幾大,仲有啲好正嘅打卡位,邊食邊影相玩,哈哈有得打邊爐,又有得燒肉,食肉獸表示好滿足,都幾多選擇揀,非常好!雖然出面有勁多調味可以任攞,但真係就咁食都十分OK !食物都幾新鮮,唔會有雪櫃擺咗好耐嘅感覺,本身嘅調味都好夠味,但唔會死咸,真心高質喎,估佢唔到咁平咁有驚喜!燒肉配啤酒,無得輸!仲要係任飲!燒到咁上下,就出咗去攞香港人至愛!就係食返夠本嘅壽司同刺身!溫馨提示呢度除咗啤酒之外,仲有好多嘢任飲,食刺身梗係飲清酒或者梅酒啦,你冇睇錯,係有清酒、梅酒!任!飲!雖然係晏就,但好似去咗happy hour咁開心!真係唔好俾佢停!繼續食下,打返個靚邊爐,仲有日式湯底可以選擇,同各款新鮮食材,好想講隻得意鴨仔幾好味,哈哈,有啲似魚片咁!!食到差唔多就食返個甜品先!我最欣賞係佢有好多特別味道嘅雪糕,特別係港式奶茶同芥辣口味,奶茶個款淡淡茶香,唔會太甜,剛剛好,芥辣個款食到我哋笑咗出聲,真係好芥辣!但餘韻又有牛奶味,幾得意,出面放題我真係冇

入到去地方都幾大,仲有啲好正嘅打卡位,邊食邊影相玩,哈哈
燒肉配啤酒,無得輸!仲要係任飲!
燒到咁上下,就出咗去攞香港人至愛!就係食返夠本嘅壽司刺身!溫馨提示呢度除咗啤酒之外,仲有好多嘢任飲,食刺身梗係飲清酒或者梅酒啦,你冇睇錯,係有清酒、梅酒!任!飲!雖然係晏就,但好似去咗happy hour咁開心!
食到差唔多就食返個甜品先!我最欣賞係佢有好多特別味道嘅雪糕,特別係港式奶茶同芥辣口味,奶茶個款淡淡茶香,唔會太甜,剛剛好,芥辣個款食到我哋笑咗出聲,真係好芥辣!但餘韻又有牛奶味,幾得意,出面放題我真係冇見過!

食飽飽,係時候飲啖茶解下膩,有超多款茶俾你選擇,仲介紹埋有咩功效,點解可以咁有心!重點!啲茶幾好飲,好香!朋友生日表示佢過得好開心,估唔到高質成咁,仲約下次再食!!正呀!
2019-11-09
庆祝纪念