落雨天最適合就係室內活動😆,近排經過中環蘭桂坊先發現原來嗰邊開咗唱K新熱點,裝修好時尚,充滿迷幻的燈光效果,一出電梯已經感覺截然不同!房間入面有兩個大電視,中間仲有個小舞台,可以調節舞台背景,用手機Scan QR Code點歌,另外,仲可以自行調節不同款式的燈光及冷氣~👍🎤唱K體驗音響音質不錯🔊,音質清晰,麥克風不會有爆音情況出現,最重要有AI打分系統,幾特別!👍🏻😎 分別會在音準、節奏及感情三方面評分,最高級別是SSS級,我都攞過一次~🤣🐟經典炸魚薯條配塔塔醬🍟 ($158)炸魚和薯條即叫即炸,炸得香脆,炸魚有兩大塊,魚肉肉質濕潤,再配上沙律醬,更加滋味!🐣美式爆谷雞粒 ($88)即叫即炸,上枱時熱辣辣,口感外脆內嫩,微辣又香口,份量也很多,好適合一大班人開心share!😎👍🏻🐥香烤蜜糖雞翼 🍖 ($88)雞翼烤得外皮微脆,肉質嫩滑,塗上蜜糖令雞翼甜中帶點焦香!😋🍗泰式辛辣雞鎚 ($88)炸得很香脆,肉質依然嫩滑,再加上泰式酸辣醬,酸酸辣辣,好惹味!😋🍻Ginger Beer ($38)🥃柚子蜜 ($38)

🎤唱K體驗

🐟經典炸魚薯條配塔塔醬🍟 ($158)

🐣美式爆谷雞粒 ($88)

🐥香烤蜜糖雞翼 🍖 ($88)

泰式辛辣雞鎚 ($88)

🍻Ginger Beer ($38)
🥃柚子蜜 ($38)

2025-07-21