2019-07-18 60 浏览
今日同班frd行旺角,一出去d餓鬼就上身,我地就話搵間放題食下,係兆萬中心見到呢間神户屋好似好好味,我地就上左去試好鬼餓,我地就叫左刺身,d嘢食黎得好快,值得一讚既系佢刺身好新鮮,三文魚正到不得了,帶子仲比平時食放題既地方大粒,好甜,蝦又多款式然後黎個熱食,羊架黎得快,而且熱辣辣,一d都唔會so,炸物有炸冬菇,真系冇乜地方有,有個韓式既蜜糖芥末雞翼,超級好味,我地有叫壽司同拉麵,全部都系細細份份,唔洗擔心撐住個肚,可以食多幾款,我仲叫左個炸雞軟骨,好好味,有少少辣,夠熱夠juicy,平時外面食硬掘掘,炒蜆超入味。佢地既侍應都好有禮貌,會問我地有冇嘢食未到。總括黎講,呢間神戶屋可以encore