▬ ▬ ▬好味烏龍茶火鍋afternoon tea ▬ ▬ ▬ .其實好欣賞呢間餐廳,已經數唔到第幾次到訪,三間分店之中,覺得呢一間嘅分店食物水準較為平均,而且服務態度也較為好,所以印象甚佳。最欣賞呢間餐廳下午茶嘅時分,侍應都唔會不停咁樣係你面前走來走去,令你有種侷促嘅感覺。每次都食得好愉快,能夠同朋友暢所欲言,係一個舒適嘅環境,過一個舒服嘅下午,真係好愉快。其次餐廳喺每隔一段日子就會推出一些不同嘅主題,就好似今次嘅聖誕節咁,我覺得係非常有趣。呢個下午茶set真係好有聖誕氣氛,棵聖誕樹仲會着燈添啊,突顯左餐廳嘅心思呢!第一次食烏龍茶味,好滑溜,非常好食,有啲似奶茶醬😍茶葉好香.▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ Christmas Fondue tea set $258/2位.🎄濃香烏龍茶火鍋/ 朱古力香檳火鍋🎄紅莓鬆餅配鮮忌廉及果醬 x2🎄香煎海鮮薯餅 x2🎄巴馬風乾火腿蜜瓜紅菜頭撻 x2🎄黑魚子多士 x2🎄牛油果雞肉沙律酥盒 x2🎄迷你抹茶泡芙 x4🎄薑餅人朱古力曲奇及布朗尼 x2🎄雪人棉花糖 x2🎄紅絲絨聖誕帽杯子蛋糕 x2🎄鮮雜果.好耐冇

第一次食烏龍茶味,好滑溜,非常好食,有啲似奶茶醬😍茶葉好香

🎄濃香烏龍茶火鍋/ 朱古力香檳火鍋
🎄薑餅人朱古力曲奇及布朗尼 x2
🎄雪人棉花糖 x2
🎄紅絲絨聖誕帽杯子蛋糕 x2
🎄鮮雜果
好耐冇見我嘅朋友仔,朋友仔話最話最好食係紅絲絨蛋糕。
我覺得個黑魚子多士味道好突出
最鍾意都係個烏龍茶醬🤤食到一滴都無剩。

其實食物質素雖然未算係最top,不過我覺得創意同埋誠意都滿分,而且烏龍茶將係令人10分驚喜。整體來說,這個價錢,真的非常合理又抵食。