🥩充滿熱情水準一D都唔平民嘅平民扒房‼️🦪———————————平日去都幾Full 儘量7點半之前到會好D因為係小店 所以都唔係太多位架炸🙈.🇫🇷🦪法國生蠔 - 6隻 ($198)好驚喜 估唔到小店會有咁出色嘅生蠔食落口好creamy juicy 最重要係非常新鮮 鮮甜 size都唔細架 好飽滿 💕 黎款無咩海水味 個人係非常鍾意🥰 🥩美國牛板腱 400G ($188)一上檯熱啦啦 炸炸聲 超級熱 大家小心辣襯 店員會親自介紹點用熱石煎塊牛扒 你鍾意整幾成熟都可以 食到尾都仲係熱辣辣 如果有需要店員仲會幫你煎一煎同切 本身店員話會有根 但係食落又唔覺wor🤣🤣 牛味都好濃 而且口感都頗嫩 啖啖肉 表皮脆 內裡嫩 調味都好夠 唔洗特別點醬 不過附送嘅醬都好惹味 酸酸甜甜 食落好開胃 配飯真係一流🥰🥰牛扒仲附送 薯蓉同少少配菜 薯蓉勁creamy 調味岩岩好 雖然好邪惡 但我停唔到口🤣🤣👉🏻叫熱石板牛嘅價錢已經包曬前菜,湯同白飯任添任食架啦🥳 大佬咁抵得唔得架😍😍 佢地嘅🍄蘑菇湯都係真材實料 啖啖蘑菇肉 口感超豐富🤘🏻🍝蒜香白汁蜆意粉 ($88)黎個價錢超級抵食 因為份量都幾大 而且蜆肉大
🥩充滿熱情水準一D都唔平民嘅平民扒房‼️🦪
———————————
平日去都幾Full 儘量7點半之前到會好D
因為係小店 所以都唔係太多位架炸🙈
🇫🇷🦪法國生蠔 - 6隻 ($198)
好驚喜 估唔到小店會有咁出色嘅生蠔

🥩美國牛板腱 400G ($188)
一上檯熱啦啦 炸炸聲 超級熱
食到尾都仲係熱辣辣 如果有需要店員仲會幫你煎一煎同切

🍝蒜香白汁蜆意粉 ($88)
黎個價錢超級抵食 因為份量都幾大 而且蜆肉大大隻 意粉食落creamy 重口味嘅我覺得蒜味好夠 啖啖蒜味同有芹粒 味道濃到不得了 如果意粉質地可以再Al Dente D就好啦🤘🏻

🧃青蘋果特飲同菠蘿特飲 (各$18)
甜度都適中 最鍾意係夠曬凍
好有以前中學嘅回憶🥳

黎間小店服務同食物質素都非常唔錯
而且地點又方便 大家真係要多多支持!!
———————————
平民扒房@友蠔食