御海灣係屯門較新既屋苑, 樓下環境清幽, 餐廳有戶外座位, 充滿歐陸風情我地叫左兩個kebab, fish & chips, 同一杯cosmopolitan😋Mixed kebab: 我呢d食肉獸當然想試晒佢d肉類啦, 呢款kebab包晒羊肉雞肉同牛肉, 岩晒我口味個餅底好鬆軟, 厚度岩岩好, 幾種肉一齊食個感覺好滿足, 幾種味道一齊衝擊味蕾, 最緊要每種肉都整到好淋好易咬👍Chicken tikka kebab: 雞肉醃得入味, 肉同菜比例大約一比一, 份量適中, 食落肉汁都好豐富, 食晒成份kebab其實都已經8成飽, 等於平時食晒成個麵咁上下🌯fish & chips: 兩大塊魚加堆薯條, 配上3種醬料比你點, 正常水準之作😆cosmopolitan: 顏色幾吸引, 而且都算大杯, 酒既比例較多, 所以酒味好出, 入口陣陣回甘🍸