2022-08-05 77 浏览
係旺角做完野,心血來潮好想食海鮮,就去左令和居酒屋。佢地最近新出左Reiwa 海鮮桶,一個人唔知可唔可以食得晒呢?店員首先會將海鮮桶放上枱,等你影完相之後,就會幫你放入袋,再加入醬汁幫你mix埋佢,有辣醬或芫茜醬比你揀,自己超鐘意食芫茜,所以揀左秘製芫茜醬。個秘製芫茜醬真係超好味,所有海鮮充滿濃濃的芫茜香味,超級正!海鮮桶非常豐富,有魷魚、花甲、粟米、西蘭花、龍蝦、海蝦、帶子、青口。海鮮和蔬菜都好新鮮,龍蝦全隻開左邊,方便客人食用。海蝦超級大隻又彈牙,帶子和青口全部都好大隻。海鮮桶份量真係超級多,應該係2-3人份量,我一個人真係食到捧住個肚走! 下次要帶朋友黎 happy share。白桃梅酒 $78白桃味香濃,酒精濃度唔高,一路食海鮮一路飲白桃梅酒,最佳享受!
係旺角做完野,心血來潮好想食海鮮,就去左令和居酒屋。
白桃梅酒 $78