2023-02-28 53 浏览
終於到我試呢間台灣野! 成日見到人讚佢地既蛋餅 但大角咀真係好少去 原來佢呢排係CWB開左店! 🤩 即刻搵個平日lunch time去 雖然有人龍不過都好快有位 但就要搭枱~ 裝修充滿住去左台灣既感覺 連歌都係播緊台灣歌手既歌! 滷肉便當 ($65)次次食台灣野都一定要食滷肉飯 🤣 便當入面仲有椰菜 芽菜 滷蛋同埋粉絲 全部都好入味好好食 😍 滷肉份量好慷慨! 好多滷肉同埋多汁 用來送飯一流 🤣超濃芋泥蛋餅 ($44)芝士係半溶狀態架 🤤 有拉絲效果!!! 咬落去有濃濃蛋香 我中意點埋醬汁 甜甜地更加開胃 但朋友就中意就咁食但略嫌個芋頭味唔夠 如果再多D就好了!肉鬆皮蛋豆腐 ($40)豆腐好嫩滑 加埋D肉鬆同埋個醬汁食好開胃食台灣野點可以少得廢水🤣 叫左經典珍珠奶茶 ($26) 同 蜂蜜烏龍 ($22) 珍珠好in un有咬口 唔會有好多糖漿! 係快食同埋平食既好選擇~

滷肉便當 ($65)

超濃芋泥蛋餅 ($44)
但略嫌個芋頭味唔夠 如果再多D就好了!

肉鬆皮蛋豆腐 ($40)
豆腐好嫩滑 加埋D肉鬆同埋個醬汁食好開胃

係快食同埋平食既好選擇~