呢排心情麻麻哋, 同朋友約咗喺尖沙咀嘅漢城美食食啲嘢飲返兩杯呢間餐廳嘅環境同大部份新式嘅韓國餐廳非常唔同, 主打樸實嘅懷舊風<蜜糖蒜蓉炸雞 (半隻)>同朋友傾偈飲嘢點可以唔叫炸雞呢炸雞油七款口味, 可以揀全隻或者半隻, 我哋就揀咗半隻嘅蜜糖蒜蓉炸雞share雖然話係半隻, 但份量一啲都唔惹少炸雞即叫即炸, 外脆內juicy, 外面沾咗一層厚厚嘅蜜糖蒜蓉醬, 超級好食<韓國啤酒>食炸雞一定要配啤酒, 漢城嘅啤酒入口香醇, 酒精含量唔算好高, 只有4.6%, 好適合女仔或者酒量唔太好嘅朋友飲用<辣豬肉韓式石頭飯>飲酒一定要食返啲主食墊下肚, 我哋就嗌咗個經典嘅韓式石頭飯石頭飯有六款口味, 因為朋友唔食牛肉, 大食妹就揀咗辣豬肉, 味道同平時食開嘅石頭飯冇乜分別跟石頭飯仲送海帶湯, 非常加分大食妹覺得最特別嘅係佢附送嘅小菜, 款式特別之餘, 竟然有煎餅
<蜜糖蒜蓉炸雞 (半隻)>
同朋友傾偈飲嘢點可以唔叫炸雞
雖然話係半隻, 但份量一啲都唔惹少

<韓國啤酒>

<辣豬肉韓式石頭飯>
飲酒一定要食返啲主食墊下肚, 我哋就嗌咗個經典嘅韓式石頭飯
跟石頭飯仲送海帶湯, 非常加分