2023-05-19 310 浏览
 睇睇下openrice附近有咩嘢食,咁啱见到呢间土耳其小城,好似几特别咁,仲见到有得系openrice到预订个二人套餐,有六折既优惠!感觉好抵,就订左个二人套餐,然后去到再加多啲嘢食。成间餐厅都真系好有异国风情,入面既灯、墙身设计都系色彩缤纷,好有特色。1⃣️民族风特色烤鸡二人餐($343) 👉烤鸡肉沙律 鸡肉份量好多,沙律菜同鸡肉各半。  👉小城鸡胸串3件 腌过几香而且唔会好鞋口👍  👉小城甜辣椒鸡 个底系土耳其式既水稻饭,食得出香料香,另外面头除左鸡肉之外仲有啲脆片,拌上三色既酱汁,捞匀食好正!  👉铁板扎烧鸡肉  鸡肉甜辣,配上洋葱、青椒,有啲似中式咕噜肉既味道。  👉蒜蓉烤饼 大大片,仲见到啲蒜蓉粒碎系烤饼既面头,松软、唔会太干,点咖喱或者包住既一齐食都好唔错。  👉芒果乳酸  👉原味乳酸  2⃣️芝士虾条($58) 虾肉份量唔多,有啲似虾多士既虾肉既feel。  3⃣️脆皮乳酪卷($48) 中间系好滑好滑既内馅😳滑到感觉有少少流心feel。食落唔会太甜,质感轻得黎够滑😋  4⃣️芝士烤饼($32) 都系大大块又松软,不过就唔系好食到芝士香。  5⃣️草牛瓦刺菠菜($108) 第一次食菠菜底既咖
1⃣️民族风特色烤鸡二人餐($343)
 👉烤鸡肉沙律
鸡肉份量好多,沙律菜同鸡肉各半。
👉小城鸡胸串3件
腌过几香而且唔会好鞋口👍
👉小城甜辣椒鸡
👉铁板扎烧鸡肉

鸡肉甜辣,配上洋葱、青椒,有啲似中式咕噜肉既味道。
👉蒜蓉烤饼
蒜蓉烤饼
👉芒果乳酸
 👉原味乳酸
  2⃣️芝士虾条($58)
 虾肉份量唔多,有啲似虾多士既虾肉既feel。
3⃣️脆皮乳酪卷($48)
4⃣️芝士烤饼($32)
芝士烤饼
都系大大块又松软,不过就唔系好食到芝士香。
  5⃣️草牛瓦刺菠菜($108)

草牛瓦刺菠菜
第一次食菠菜底既咖喱,都几特别。食到菠菜蓉,同埋一啲菠菜碎,牛腩份量都多,点烤饼食一流!
蒜蓉烤饼
草牛瓦刺菠菜