元朗開咗間新嘅流水蝦餐廳😳今日放假同屋企人去玩下,因為好耐冇帶屋企人出去啦,呢到有得食有得玩好得意咁樣🤗仲係自助形式放題,任食任玩,仲要係兩個半鐘勁長時間🤓$338@ 每人仲有88折,計返真係唔太貴,間唔中食下都ok❁ 流水蝦🦐🦐🦐入到去好誇張,有好多個流水蝦水缸,差唔多每一張枱側邊都係流水蝦水缸,坐喺個位就已經可以伸手去夾啲蝦,好清楚睇到裏面,洗得好乾淨,隻隻蝦都係生猛扎扎跳。燒熟左之後,入面好厚肉,仲有好多膏😳好正啊🦐❁ 海鮮🐙🐟🐚🦑🦪仲有生蠔、鮑魚、貴妃蚌、扇貝、魷魚等等,好多好多有啲我講唔出個名🙈總之就勁多海鮮。仲有師傅即場開殼,即場清洗,感覺好新鮮,我仲見到佢啲貴妃蚌係有個水箱養住,所以係新鮮😱呢個價錢可以食到咁多海鮮,真係好唔錯。❁ 燒物🍖🍗🥪🧇🍞🍍🥦🥬🌽🥕肉類方面都係十分之多😳五花腩、雞翼、豬仔脾、紅腸、蒜蓉包、玉子、窩夫、菇類等等,講得出都有☺️窩夫仲可以加上朱古力醬,好正。基本上串燒嘅配料都有,菠蘿🍍、翠玉瓜、番薯仔。❁ 飲品好正呀生啤任飲😆Asahi ,apple cider都有🍻🍻🍻 除此之外佢哋有一支有氣桃味碳酸水,飲落甜甜地但係冇碳水化合物㗎😳幾好飲而且無糖,非

❁ 流水蝦🦐🦐🦐

❁ 海鮮🐙🐟🐚🦑🦪

❁ 燒物🍖🍗🥪🧇🍞🍍🥦🥬🌽🥕

❁ 飲品
好正呀生啤任飲😆Asahi ,apple cider都有🍻🍻🍻 除此之外佢哋有一支有氣桃味碳酸水,飲落甜甜地但係冇碳水化合物㗎😳幾好飲而且無糖,非常推介。甜品方面都有好多唔同種類嘅雪條🍦木糠布甸,芝士餅等等,好豐富。

總括來講好高質🤓有得食有得玩,款式又多,聚會好去處~