2023-07-18
📍極尚大瀛喜日本料理元朗朗日路9號形點 I L2樓2001a號舖原來元朗Yoho呢到有間放題我未食過😳同朋友去左呢間食晚市放題,每人$258,野食種類已經好夠食😋🌟我地一開波就叫左最愛既剌身先😍全部刺身都好新鮮,肉質好正😋.👉🏻三文魚、吞拿魚、帶子、甜蝦、赤海蝦、赤貝、八爪魚、北寄貝、鯛魚、油甘魚、池魚王、螺片🍣🌟卷物:每件既份量又細細份咁,岩哂想每樣食少少既女仔🤣食過以下既都好好食😋👉🏻海膽手卷👉🏻花之戀👉🏻藍鰭吞拿魚壽司👉🏻燒鹽醬和牛肩胛壽司👉🏻黑松露赤蝦壽司👉🏻響螺片壽司👉🏻鰻魚壽司👉🏻京蔥拖羅蓉塔👉🏻鵝肝壽司👉🏻芝士鰻魚玉子燒🌟燒物及炸物:佢既燒物燒得恰到好處,肉質鮮美,好味呀👍🏻👉🏻極尚璣煮凍鮑魚👉🏻燒紐西蘭香草羊鞍👉🏻蒲燒鰻魚👉🏻黃金醬燒開邊蝦👉🏻鐵板蒜香蜜汁牛柳粒👉🏻金銀蒜蓉醬蒸帆立貝👉🏻鹽燒牛舌👉🏻燒有機新鮮波蘿👉🏻紅燒乳鴿皇🌟最後食埋雪糕🍦,為今餐畫上完美既句號😚👉🏻Da dino荔枝味總括而言,呢間餐廳環境好舒服,乾淨企理,出面仲有好多飲品、甜品、小菜可以揀🤩地點方便,下次再同朋友去先得🥰
元朗朗日路9號形點 I L2樓2001a號舖
👉🏻鰻魚壽司
👉🏻京蔥拖羅蓉塔
👉🏻鵝肝壽司
👉🏻芝士鰻魚玉子燒
佢既燒物燒得恰到好處,肉質鮮美,好味呀👍🏻
👉🏻極尚璣煮凍鮑魚
👉🏻金銀蒜蓉醬蒸帆立貝
👉🏻鹽燒牛舌
👉🏻燒有機新鮮波蘿
👉🏻紅燒乳鴿皇
🌟最後食埋雪糕🍦,為今餐畫上完美既句號😚
👉🏻Da dino荔枝味