💫Margarita Pizza(Tomata Boat, Arugula, Cheese)呢塊pizza以長型一開六切, 鋪上滿滿既芝士同番茄, 再有少許芝麻葉, 食落去勁香, yummy🤤💫 Roast Spring Chicken w Herbs燒春雞極極極巨型, 仲大隻過我手掌😂肉質好鮮嫩, 配合埋佢個燒汁, 好滋味另外配有沙律菜同番茄汁粗薯條🍟好脆口😬🥤蘆薈荔枝紅茶好香既荔枝味配有蘆薈, 清甜解渴😍🥤Pink Grapefruit Fruit Tea随心粉袖水果茶呢杯野好大杯, 賣相夠吸睛, 裡面仲有熱情果同茉莉, 勁香, 好清新最後, 叫左個甜品brownie😛聽店員講來貨係來自日本… 裡面有少少dark chocolate碎, 甜度適中, 店員仲幫我哋畫上小新係碟到 勁靚, 睇見都開心😍😍
💫Margarita Pizza

燒春雞極極極巨型, 仲大隻過我手掌😂
肉質好鮮嫩, 配合埋佢個燒汁, 好滋味
另外配有沙律菜同番茄汁粗薯條🍟
好脆口😬

🥤蘆薈荔枝紅茶
好香既荔枝味配有蘆薈, 清甜解渴😍

最後, 叫左個甜品brownie😛