2021-04-01
喺元朗想食日本嘢,經過依間野川,記得之前食過好好食,就走入去再食多次。依家只要like 社交平台同埋share,就有個半價Menu。鰻魚壽司,鰻魚都大塊,係有燒過嘅,唔錯。海膽壽司,食落都幾Fresh,份量都算多。芝士年糕,好大舊,入邊芝士有好多好多,年糕鹹鹹甜甜咁樣,真係好好食。椒鹽雞軟骨,估唔到份量都算幾多,真係即叫即炸,好脆唔會太鹹,好正。甜薯香芋丸,有好多粒,甜甜地,香芋好多。吉列蠔,即叫即炸,入邊蠔好大隻,炸粉唔算太多,唔錯。吉列豚肉冷稻庭烏冬,豬扒又係炸到啱啱好,唔會好老,炸粉又唔太多,好正。烏冬又好彈牙,點胡麻將食真係好正。綠茶冷麵,唔會太淋太硬,耐唔耐食下,都幾正。厚燒牛舌,牛脷好厚好大塊,落咗鹽去燒,完全帶到牛嘅味。香草羊仔架,燒得啱啱好,唔會太油,有少少鹹味,嗰邊小小脆,正呀!燒雞泡魚乾,依個飲酒食真係一流,鹹鹹地甜甜地,點沙律醬係另一種感覺。Hoegaaren,做緊減價, like 社交平台,就可以$18咁大杯,邊吹水邊食邊飲,好chill。
鰻魚壽司,鰻魚都大塊,係有燒過嘅,唔錯。
海膽壽司,食落都幾Fresh,份量都算多。
甜薯香芋丸,有好多粒,甜甜地,香芋好多。
吉列蠔,即叫即炸,入邊蠔好大隻,炸粉唔算太多,唔錯。
綠茶冷麵,唔會太淋太硬,耐唔耐食下,都幾正。
厚燒牛舌,牛脷好厚好大塊,落咗鹽去燒,完全帶到牛嘅味。