2017-06-07 159 浏览
小編已經悄悄地番左泥香港 仲悄悄地去排左最近元朗大熱布丁燒 十二點四去到 只係淨番朱古力口味 行慢兩步就差d乜都食唔到 所以要食唒所有味就要早過12點到啦布丁燒總共有三層:焦糖 布丁 同埋芝士蛋糕~朱古力布丁十分香濃滑溜 濃滑到有d似食朱古力慕絲既感覺 而且甜度適中 亦能食出奶香;芝士蛋糕都係高品質 夠晒香濃又夠唒綿密!三層一齊食就可以一次過體驗唔同既口感 不過可能朱古力味較濃 焦糖味道就唔係咁突出如果去到冇得食布丁燒既話 都可以試下佢地既布丁 都一樣高質!布丁好幼滑軟綿 雖然同樣叫布丁 但質地同布丁燒既布丁唔同 係比較稠 冇咁q彈~ 而奶味同榴槤味係5:5比 好榴槤既小編覺得榴槤味可以再重d 有d榴槤肉既絲會更正

榴槤布丁
榴槤布丁