2017-12-11 2269 浏览
同細佬食生日飯,通常都會上openrice睇下先決定既,呢間放題評價好壞極端,原本唔諗住試,但有親友試過話幾好,又見openrice訂位有95折所以便試下啦!可能平日去冇咩客,見到得幾枱客,有D擔心食物質素,點左刺身,一些炸物之類,店員問我升唔升級食生蠔、長腳蟹,心想都係試下先唔加喇!機燒既海鮮係出面自取,見到有蠔、大蜆、虾、花螺.........都幾多選擇咁中途經理仲攞兩隻杯比我地仲以為佢做咩!原來請我地飲香檳,服務都幾好丫,唔明點解之前既人寫佢食評話服務差呢!嚇到我一直都唔試,個女店員仲會過嚟幫我轉D海鮮喎!真心服務一D都唔差,可能唔多客啦!食物仲冇漏單添,連我細佬都覺得幾好食喎!最後梗係食雪糕啦!呢隻雪糕第一次食,幾滑喎!我都食左兩杯添
最後梗係食雪糕啦!呢隻雪糕第一次食,幾滑喎!我都食左兩杯添