2022-10-23
🐾Paul Cafe & Bistro# When you start to wonder whether you can trust someone or not, that’s when you already know you don’t.- unknown🐈太真性情咩都講,但呢排發現咁樣唔多掂而困擾緊究竟職場上的同事是否可成為朋友🙈今次同友人C遠入元朗食佢深深推介的cafe🙈🐾自家製安格斯牛肉芝士漢堡配薯條 $92🐾Hot Hazelnut 套餐加$15之前有食過有牛羶味的漢堡包所以之後我都好少食🙈但好彩呢間無羶味之餘牛同芝士好夾,個包都夠軟熟,overall唔錯👍🏻薯條係粗身個款,即炸所以一上菜個時食夠曬熱🤤Overall體驗: 果然職場上都係奉行慎言主義就萬無一失,但偶爾要忍住唔講其實好難🙈就好似明知j漢堡包薯條唔健康,要少吃妙但都係偶爾會忍唔住咁🙈唯有去好食的店唔好浪費左個quota🤣Paul Cafe& Bistro👍🏻👍🏻👍🏻
- unknown
🐾自家製安格斯牛肉芝士漢堡配薯條 $92