2022-11-12 159 浏览
明太子軟殼蟹意粉,味道OK既,成隻蟹咁擺上去個觀感都真係好唔錯😂冇咩特別既漢堡包薯條餐,塊漢堡乾身咗啲,薯條都脆既,但總係食落有油益味🥲呢個南瓜湯似罐頭果種,塊包係OK既。一杯凍啡,一杯西柚梳打(有驚喜)。

呢個南瓜湯似罐頭果種,塊包係OK既。

一杯凍啡,一杯西柚梳打(有驚喜)。
2022-10-08
2022-10-23 134 浏览
網上見到介紹哩間小店,所以約左朋友一試,平時行過見到但冇諗過幫襯,今次就試下。星期日中午時間去到,點知冇位要坐bar檯,個侍應小姐話有位會轉返俾我地,有位時佢地真係會主動轉返位俾我地👍🏻間店真係好細,加埋bar檯坐滿我估有14個位,位真係唔多,但舒適,仲要一讚侍應小姐,細細聲但好有禮貌,佢唔係熱情,但你feel到佢有禮貌,好好,又好配合間小店,好寧靜舒適。食物好好食,但唔平,份量偏少,女仔份量剛好,佢個牛角窩夫一流,大個少少就好喇😝約咗朋友下次再試意粉,應該唔會失望💖

2022-10-23
  • 牛角窩夫全日早餐
2022-10-23 96 浏览
🐾Paul Cafe & Bistro# When you start to wonder whether you can trust someone or not, that’s when you already know you don’t.- unknown🐈太真性情咩都講,但呢排發現咁樣唔多掂而困擾緊究竟職場上的同事是否可成為朋友🙈今次同友人C遠入元朗食佢深深推介的cafe🙈🐾自家製安格斯牛肉芝士漢堡配薯條 $92🐾Hot Hazelnut 套餐加$15之前有食過有牛羶味的漢堡包所以之後我都好少食🙈但好彩呢間無羶味之餘牛同芝士好夾,個包都夠軟熟,overall唔錯👍🏻薯條係粗身個款,即炸所以一上菜個時食夠曬熱🤤Overall體驗: 果然職場上都係奉行慎言主義就萬無一失,但偶爾要忍住唔講其實好難🙈就好似明知j漢堡包薯條唔健康,要少吃妙但都係偶爾會忍唔住咁🙈唯有去好食的店唔好浪費左個quota🤣Paul Cafe& Bistro👍🏻👍🏻👍🏻
🐾Paul Cafe & Bistro

- unknown

🐾自家製安格斯牛肉芝士漢堡配薯條 $92
🐾Hot Hazelnut 套餐加$15

2022-09-27 416 浏览
今日同朋友入咗元朗行街,行到攰攰地搵間Cafe坐下,上OpenRice搜尋,就喺附近有一間,望落去都幾吸引,所以去咗試吓。Paul Cafe & Bistro 地址係元朗仁樂坊5號利發大廈地下D號舖。餐廳裝修得好有格調,好有懷舊復古feel,旁邊一部黑膠碟機充滿懷舊風情。一邊食餐廳播住啲音樂非常舒服窩夫全日早餐,賣相真係好靚,尤其是個炒蛋做到成朵花咁,先試下個窩夫外脆內軟,口感特別,裏面熱辣辣外面脆卜卜。炒蛋亦都做得好出色蛋味香濃,入口口感非常幼滑。Parma Ham配哈蜜瓜真係完美嘅配搭,沙律菜同車厘茄都好新鮮,入口味道清新,煙三文魚都捲到好似玫瑰花一樣,入口香滑味道鮮甜。呢個早餐除咗賣相好之外,相當有營養。明太子軟殼蟹意粉,呢個簡直係必食推介,明太子味道好鮮,帶少少鹹香,軟殼蟹亦都炸到好酥脆,意粉亦都做得啱啱好,軟硬度適中食落去有口感,好鍾意呢個味道。每人配一個南瓜忌廉湯加餐包,忌廉湯口感香滑,陣陣嘅南瓜味感覺好清新,配餐包真係一絕。最後梗係要整杯咖啡嘆下,焦糖咖啡味道香甜,焦糖味糖冋咖啡味配搭得啱啱好。

一邊食餐廳播住啲音樂非常舒服

• 明太子軟殼蟹意粉
2022-09-27 120 浏览
啲朋友成日問小妹到底元朗有咩好食,住左係元朗咁多年又真係唔覺得有咩餐廳係特別impressed。今日行行下街比間新開定係以前無乜點留意既餐廳吸引到我,原因係佢既裝修真係好靚!就係呢間Paul Cafe & Bistro啦,無論係門面定係入面,都好有復古feel,又用馬賽克磚,又放左唱片機係到,打卡一流!睇下menu,主打西餐、意粉,價錢唔會好貴,值得一試。今日小妹叫左個墨魚汁北海道珍寶帶子,帶子大大隻,兩邊煎到勁脆身勁香,中間依然嫩滑。意粉勁入味,唔會煲到淋晒痴到一舊舊,好食!燒豬肋骨,啲肉一切就開,勁嫩身,入口勁香濃豬味,面頭燒汁都好濃味,一流。隔離燒菠蘿好甜,咬落去勁多汁,一流!薄脆焦糖咖啡,白色好靚!飲落唔會好甜,反而係重咖啡味,淡淡焦糖香係口到慢慢散發出黎,好高質!朋友都話我無介紹錯,話絕對有下次咁添

睇下menu,主打西餐、意粉,價錢唔會好貴,值得一試。

朋友都話我無介紹錯,話絕對有下次咁添
2022-09-27 64 浏览
青醬蘆筍意粉$70醬汁濃稠啱啱好,唔會太漏,意粉有薄薄油香,乾身有韌勁,再加上超幼嫩蘆筍同松子仁,感覺fresh又輕盈。明太子軟殼蟹意粉$78呢個嘅明太子醬相對就邪惡啲😈 惹味嘅醬汁裹住每條意粉,豐富嘅忌廉令意粉香味大增。軟殼蟹香脆可口,基本上我對軟殼蟹就0抵抗力😋+$25 沙律/湯 + 黑咖啡/梳打呢個$25相當抵,南瓜湯香甜濃郁,感覺真材實料又新鮮。麵包有筋度耐嚼,沙律清爽。裝修以暗綠為主,配以大理石桌面,燈飾輕奢風,一面落地窗,還有精緻的餐具杯碟,感覺可以作為悠閒午後咖啡店,夜晚也適宜稍為隆重約會呢 🍷
青醬蘆筍意粉$70

明太子軟殼蟹意粉$78

+$25 沙律/湯 + 黑咖啡/梳打

2022-08-24 100 浏览
元朗多嘢食,就係人都知啦!不過要有高質嘅西餐,又要有舒服嘅座位,並且服務有好嘅餐廳,就唔多啦,終於比我喺元朗搵到你啦!呢間餐廳裝修好有美式小酒館嘅風格,朝頭早可以嘆咖啡,下午茶又有啲小食可以食下同朋友吹吓水,夜晚呢就變咗好有情調嘅西餐廳,啲音樂非常之舒服,夜晚仲可以飲酒添!我好鍾意佢啲裝修,坐入去嘅時候會令你覺得好舒服好放鬆,並且啲侍應都好好人呀,會同你傾偈啦,你會介紹吓餐廳嘅特色,睇得出佢哋都好有心去經營呢間小小嘅餐廳!邊間餐廳有頭盤去到甜品都好有心機㗎,尤其是佢嘅餐湯,個南瓜濃湯直程飲到你有初戀嘅感覺添,以煮食方面就樣樣都唔會差得去邊,睇得出個廚師非常之有心機去設計每一樣嘅出品,全部都好啱我嘅口味,因為佢係一間西餐廳而非普通嘅茶餐廳。基本上每一樣嘢都好食㗎,絕對唔會踩雷,你可以跟着我嗌嘢試吓囉!如果你想搵個地方正整地食吓嘢聽吓歌飲下咖啡,咁不妨喺假日嘅時候有一入元朗感受下呢種好我放鬆嘅感覺

甘筍濃湯
墨魚汁元貝蘆筍意粉
  • 明太子軟殼蟹意粉
  • 牛角窩夫全日早餐
2022-08-04 110 浏览
同朋友喺元朗市中心想搵嘢食,行經安娜扒房隔離,見到有一間小店裝修幾靚復古懷舊主題,部黑膠唱片機好吸引到我,於是就同朋友一齊入去試試呢間餐廳。餐廳環境唔大,但坐得都幾舒服,店員仲好熱心咁介紹有啲咩嘢好食,感受到濃濃嘅人情味。同朋友一人嗌咗一個主食墨魚汁北海道珍寶帶子意粉配蘆筍 ($168)個帶子好大粒,咬落去好有鮮味,軟硬適中。墨魚汁意粉味道好好,試過其他餐廳食墨汁意粉食到好油膩,喺呢度就唔會。鵝肝軟殼蟹安格斯漢堡 ($198)漢堡好足料好大個,快鵝肝入口即溶,唔係低級野,安格斯牛肉煮得啱啱好,配埋一齊食好夾,成個包熱辣辣,好好食。飲品方面,叫咗mocha 同朱古力鮮奶,兩杯飲品甜度適中,都好好飲。總體來講,呢間小店環境唔錯,嘢食好好食,下次有機會一定再嚟幫襯。

同朋友一人嗌咗一個主食

墨魚汁北海道珍寶帶子意粉配蘆筍 ($168)

鵝肝軟殼蟹安格斯漢堡 ($198)

總體來講,呢間小店環境唔錯,嘢食好
好食,下次有機會一定再嚟幫襯。
2022-08-02 149 浏览
元朗復古cafe小店🌸安格斯牛肉×軟殼蟹×鵝肝芝士漢堡🍔b$198 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️包面用左牛油去烤,十分香口脆卜卜,第一層係軟殼蟹(香脆超juicy,還有蟹膏同蟹肉,傻婆T覺得好好味呀!)跟住鵝肝(煎到外脆內軟,超夠鵝油香味,配搭麵包一齊吃就唔會覺得油膩),然後🧀芝士蓋住安格斯牛肉(安格斯牛肉漢堡超有牛味,好多肉味,又唔會嚡口同唔會癡牙,食起上黎超滿足),最後有新鮮生菜🥬新鮮蕃茄🍅紫洋蔥🧅,層次十分豐富!必吃😋😋仲有配搭超香脆既薯條,傻婆們爭著吃,薯條既粗又脆,實在太好味啦!🌸燒BBQ汁燒豬肋骨(25Mins)$168⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️兩大塊巨型豬肋骨,BBQ汁完全唔會遮蓋豬肋骨味,豬肋骨燒得剛剛好,有咬口,同埋唔太癡骨,很容易分離,可以用刀叉好斯文咁食。燒菠蘿🍍有驚喜,燒得剛剛好又新鮮,咬落即爆汁爆甜,好正👍🌸榛子鮮奶泡沫咖啡(ice)$46⭐️⭐️⭐️⭐️☆有淡淡的榛子味,鮮奶及咖啡配搭適中,夠凍,好味😋🌸「髒髒」咖啡(ice)$42⭐️⭐️⭐️⭐️☆好多牛奶,好重咖啡味,飲落好creamy 🌸🥕甘荀南瓜湯+$30 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🥕甘荀南瓜湯係餐廳自己打,一飲落好清甜既🥕甘荀味,啖啖既南瓜蓉,傻婆R麻麻地🥕甘荀都
元朗復古cafe小店

安格斯牛肉X軟殼蟹X鵝肝芝士漢堡

燒菠蘿🍍有驚喜,燒得剛剛好又新鮮,咬落即爆汁爆甜,好正👍
燒BBQ汁燒豬肋骨

🌸榛子鮮奶泡沫咖啡(ice)$46⭐️⭐️⭐️⭐️☆
有淡淡的榛子味,鮮奶及咖啡配搭適中,夠凍,好味😋
榛子鮮奶泡沫咖啡

🌸「髒髒」咖啡(ice)$42⭐️⭐️⭐️⭐️☆
好多牛奶,好重咖啡味,飲落好creamy
「髒髒」咖啡

🌸🥕甘荀南瓜湯+$30 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🥕甘荀南瓜湯係餐廳自己打,一飲落好清甜既🥕甘荀味,啖啖既南瓜蓉,傻婆R麻麻地🥕甘荀都好中意飲,而傻婆T超鐘意飲,飲到唔捨得放手😋😋
餐湯配麵包,這塊包初咬一啖有陣陣🍋檸檬味同麥味,再試掂湯吃,個感覺又昇華左,果然絕配😋😋
甘荀南瓜湯配餐包

🌸新鮮沙律🥗+$30⭐️⭐️⭐️☆☆
超新鮮的沙律菜,配搭車厘茄同松子仁,感覺也不一樣。
新鮮沙律

環境好舒服好chill,餐廳播住音樂加爉燭好有氣氛,冷氣十分足夠,店員服務態度良好!由於係小店大家想食都可以book定位,以防萬一架~

需加一服務費
======詳情======
Paul Cafe & Bistro
元朗仁樂坊5號利發大廈地下D號舖
================
#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #美食 #元朗好去處 #元朗美食 #RnT元朗#安格斯牛肉 #軟殼蟹 #芝士漢堡 #鵝肝 #燒豬肋骨 #BBQ汁 #髒髒咖啡 #榛子鮮奶咖啡 #甘荀南瓜湯 #Burger #漢堡包 #西餐 #RnT西餐 #paulcafebistro
2022-08-01
  • 安格斯牛肉X軟殼蟹X鵝肝芝士漢堡
  • 燒bbq汁燒豬肋骨
#ftf_元朗食物一流 復古懷舊黑膠片咖啡店鵝肝軟殼蟹安格斯牛肉芝士漢堡配蕃薯條 $198⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️你睇佢個漢堡幾豐厚!三種主要食材都完全冇偷工減料,勁巨型,啖啖肉,好滿足!作為專業吃貨,我真係冇辦法好似優雅嘅港女咁,用刀逐少逐少咁切黎食⋯⋯因為我想每一啖都食晒咁多種材料,哈哈哈!先講吓軟殼蟹,脆炸金黃又香口;鵝肝雖然未去到好高級嘅入口即溶,但有油香得黎完全冇帶半點膻同膩感;牛堡成呎厚,牛香味重, 好juicy!正正因為太巨大,而且美味多汁,食起上嚟有啲困難同狼狽,店員好細心,食完之後為我地提供一張濕紙巾,好窩心!旁邊既番薯條,簡直深得我心,番薯條表面上咗一層薄粉,非常酥脆可口!而且你可以睇到,乍得好乾身,完全冇多餘油份!燒BBQ汁燒豬肋骨 $168⭐️⭐️⭐️⭐️豬肋骨火候控制啱啱好,肉質鮮嫩軟淋,厚薄均勻,而且BBQ醬汁好入味,啖啖肉,一切就切得開,肉質完全唔會老!側邊嘅side dish同豬肋骨配搭得十分好,菠蘿同蕃茄仔酸酸甜甜加上翠玉瓜嘅清爽,大大減低罪惡感同膩感。沙律 跟餐加$30⭐️⭐️⭐️正常發揮,蔬菜新鮮,仲有牛油果,加分!🥑椰菜花忌廉湯配香蒜sourdough 跟餐加$30⭐️⭐️⭐️
#ftf_元朗

食物一流 復古懷舊黑膠片咖啡店

鵝肝軟殼蟹安格斯牛肉芝士漢堡配蕃薯條 $198

燒BBQ汁燒豬肋骨 $168
⭐️⭐️⭐️⭐️

沙律 跟餐加$30
⭐️⭐️⭐️
正常發揮,蔬菜新鮮,仲有牛油果,加分!🥑

椰菜花忌廉湯配香蒜sourdough 跟餐加$30
⭐️⭐️⭐️⭐️
個湯十分creamy,但一啲都唔Heavy,飲完唔會好滯,但口感好Rich。sourdough口感軟糯帶香蒜粒,有微微嘅香蒜味,唔使擔心食完蒜味會太重。

士多啤梨玫瑰梳打 $48
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
士多啤梨味唔假,唔會似藥水,配埋淡淡玫瑰香味,味道清爽唔太甜。

熱情果梳打 $48
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
甜到酸度比例剛好,夏日炎炎,酸酸微微,清新得來又開胃!

回頭率🤡🤡🤡🤡
性價比🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
#feedtiffood #吃吧孩子 #吃到懷孕
2022-07-24 38 浏览
星期五晚放工黎到呢間元朗西餐廳🍴見餐牌有我想食既墨汁意粉,就入左去店員服務好好,好親切咁介紹環境氣氛都好chill柔和燈光配合每枱嘅蠟燭白色窗簾襯墨綠色梳化凳幾適合情侶/ 朋友黎食飯傾計雖然餐牌選擇唔算多,但各個種類都有齊沙律、湯、小食、意粉、漢堡、豬、牛、羊、海鮮飲品選擇有各款咖啡、茶、酒我地揀左2個主菜 意粉同豬肋骨可以加30蚊要沙律/ 餐湯🥗🥣沙律新鮮,菜爽口餐包配餐湯都唔錯🍝墨魚汁北海道珍寶帶子意粉配露筍黑色花紋碟上既墨汁意粉 ,黑上黑用左偏幼身既意粉,意粉有咬口墨魚汁唔腥,帶子煎得岩岩好配菜露筍都全清雖然食到個咀黑晒,但十分推介🐷BBQ汁燒豬肋骨木板上,豬肋骨份量大配菜仲跟埋沙律同菠蘿BBQ醬汁岩岩好凍咖啡味道都唔錯☕ 不倒翁杯身設計加左大大粒波波冰,好似snowball咁冇揸車既朋友可以試下呢到既紅白酒~
星期五晚放工黎到呢間元朗西餐廳🍴
見餐牌有我想食既墨汁意粉,就入左去

店員服務好好,好親切咁介紹

環境氣氛都好chill

柔和燈光配合每枱嘅蠟燭
白色窗簾襯墨綠色梳化凳
幾適合情侶/ 朋友黎食飯傾計

雖然餐牌選擇唔算多,但各個種類都有齊
沙律、湯、小食、意粉、漢堡、豬、牛、羊、海鮮
飲品選擇有各款咖啡、茶、酒

我地揀左2個主菜 意粉同豬肋骨
可以加30蚊要沙律/ 餐湯🥗🥣
沙律新鮮,菜爽口
餐包配餐湯都唔錯

🍝墨魚汁北海道珍寶帶子意粉配露筍
黑色花紋碟上既墨汁意粉 ,黑上黑
用左偏幼身既意粉,意粉有咬口
墨魚汁唔腥,帶子煎得岩岩好
配菜露筍都全清
雖然食到個咀黑晒,但十分推介

🐷BBQ汁燒豬肋骨
木板上,豬肋骨份量大
配菜仲跟埋沙律同菠蘿
BBQ醬汁岩岩好

凍咖啡味道都唔錯☕ 不倒翁杯身設計
加左大大粒波波冰,好似snowball咁
冇揸車既朋友可以試下呢到既紅白酒~

墨魚汁北海道珍寶帶子意粉配露筍

墨魚汁北海道珍寶帶子意粉配露筍
2022-07-21 35 浏览
餐廳位於元朗嘉城廣場附近,充滿文青feel嘅小店。落地玻璃佈置清雅脫俗又不失古典,店員服務到位非常有禮。餐廳室內空間不大,主要提供方枱及窗口嘅巴枱,但係隨意變化可以容納每枱二至八人。適合情侶或一班朋友都可以。餐湯/沙律+30餐湯順滑而綿密,賣相典雅有心思。沙律菜爽嫩,帶嚟健康嘅元素。鵝肝軟殼蟹牛肉芝士漢堡$198 漢堡包烤得非常脆香,一層鵝肝,一層牛肉,一層芝士,一層軟殼蟹,成件事非常之邪惡。伴碟配有炸番薯條,香脆可口,外香內甜。燒BBQ汁豬肋骨配燒菠蘿$168豬肋骨份量大份,有兩大塊咁多,一般女士都可能食唔晒。BBQ汁增加味道,略嫌燒味唔夠 ,但伴碟嘅燒菠蘿加分不少,餐廳還好細心將菠蘿切成一件件而又排列整齊,方便進食,燒過的菠蘿有火炙香味而又非常清甜多汁,帶來新鮮感。伴碟仲有薯條,簡直超值。朱古力鮮奶(熱)朱古力咖啡(熱)雅白色嘅杯子線條優美,帶有古典味,配上精美嘅拉花,別有一番風味,呷一口慢慢享受,為今晚帶嚟完美嘅句號。

餐湯/沙律+30
餐湯順滑而綿密,賣相典雅有心思。
沙律菜爽嫩,帶嚟健康嘅元素。

鵝肝軟殼蟹牛肉芝士漢堡$198

燒BBQ汁豬肋骨配燒菠蘿$168

朱古力鮮奶(熱)
朱古力咖啡(熱)
2022-06-17 91 浏览
今日放假🥳 睇完Top Gun就同阿媽出街搵食。呢間cafe嘅裝潢好有品味,座位舒服闊落,價錢又唔貴👍🏻☀️ 牛角窩夫全日早餐 $118有炒滑蛋、牛角窩夫、Parma ham、三文魚、煙肉、哈密瓜、車厘茄、沙律,賣相一流📸 炒滑蛋好夠creamy同有蛋香味;牛角窩夫係重點,外脆內軟;Parma ham同煙肉帶有鹹香味之餘又唔會太over;三文魚捲成玫瑰形狀,肉質都幾肥美;蔬果都好新鮮同清甜。高質ADB😋🦀️ 明太子軟殼蟹意粉 $88可能係我食過最好食嘅意粉之一‼️ 明太子撈埋彈牙嘅意粉一齊食真係好夾,而且份量唔少,隻軟殼蟹酥脆香口,係值得encore嘅意粉🤤+$30包沙律/湯 & 黑咖啡/梳打🎃 南瓜忌廉湯口感綿密、無顆粒感,唔會太黏稠。南瓜甜味啱啱好,仲附送一片麵包,感覺有啲似sourdough,好正😋☕️ 黑咖啡(凍)採用埃塞俄比亞嘅日曬豆,果酸明亮,帶有花香味,餘韻繚繞。粒冰唔會溶得好快以致溝淡咖啡。🍹 熱情果梳打(少冰)帶有自然嘅甜味,熱情果籽增添咬口,夏天飲好消暑。靚女staff態度好好💯 阿媽表示好鍾意呢度,話呢間係佢去過咁多cafe之中環境最靚最舒服嘅,仲想喺落雨天嘅時候再嚟,望

☀️ 牛角窩夫全日早餐 $118

🦀️ 明太子軟殼蟹意粉 $88

+$30包沙律/湯 & 黑咖啡/梳打

🎃 南瓜忌廉湯

☕️ 黑咖啡(凍)

🍹 熱情果梳打(少冰)
帶有自然嘅甜味,熱情果籽增添咬口,夏天飲好消暑。

靚女staff態度好好💯 阿媽表示好鍾意呢度,話呢間係佢去過咁多cafe之中環境最靚最舒服嘅,仲想喺落雨天嘅時候再嚟,望住窗外雨景靜靜地享受美好時光☺️
2022-06-10 82 浏览
一進店就俾哥哥嘅聲音吸引到,望多兩眼,發現餐廳有一部黑膠唱片機。走去望,先知餐廳音樂正正就係哥哥嘅黑膠碟!!!同朋友分別叫咗兩個lunch set, 一個牛角窩夫all day breakfast 、一個明太子醬軟殼蟹意粉。一個set包black coffee或者熱情果梳打。同埋湯/沙律。南瓜湯好甜、好creamy。加埋一個口感好特別嘅餐包做前菜十分驚喜! 個餐包唔係平時嘅質感,有少少麻糬嘅煙韌!好好食!明太子醬唔太膩!而且軟殼蟹好驚喜!成日都會食到啲得殼嘅軟殼蟹,但呢個軟殼蟹係好足肉㗎!仲好大隻!同朋友兩份分都好夠!All day breakfast都係充滿驚喜!有Parma ham! 哈密瓜!個牛角包窩夫十分脆口! 回頭率十分高!!!
2022-06-07 83 浏览
去到元朗緊係揾間咖啡店去chill下~ ❣️ 明太子軟殼蟹意粉 $88擺設得好靚呀, 佢係用左成隻既軟殼蟹放係上面,一d 都唔孤寒軟殼蟹炸到好脆, 入面d肉好鮮嫰同juicy。好好食呀!意粉軟硬度岩岩好, 份量勁多既明太子帶咸香味, 令味道更加突出。❣️ 牛角窩夫全日早餐 $118(牛角窩夫, 炒蛋, 煙肉, 牛油果, 巴馬火腿同哈蜜瓜)超豐富既全日早餐, 顏色又sharp~格外醒晨,牛角窩夫煮到外脆內軟,牛油味重而且好香個炒蛋炒到仲有蛋汁係到, 好嫩滑呀! 哈蜜瓜好鮮甜,配埋巴馬火腿! 簡直perfect match食完個咁豐富既即刻有動力。❣️ 美式咖啡(熱)$24咖啡味濃, 而且好香滑。❣️ 鮮奶咖啡(熱)$28香濃幼滑,一啖咖啡一路嘆住個早餐,好chill餐廳:Paul Cafe & Bistro📍元朗仁樂坊5號利發大廈地下D號舖Shop D, G/F, Lee Fat House, 5 Yan Lok Square, Yuen
去到元朗緊係揾間咖啡店去chill下~

❣️ 明太子軟殼蟹意粉 $88

軟殼蟹炸到好脆, 入面d肉好鮮嫰同juicy。好好食呀!

❣️ 牛角窩夫全日早餐 $118

(牛角窩夫, 炒蛋, 煙肉, 牛油果, 巴馬火腿同哈蜜瓜)
食完個咁豐富既即刻有動力。

❣️ 美式咖啡(熱)$24
咖啡味濃, 而且好香滑。

❣️ 鮮奶咖啡(熱)$28

香濃幼滑,一啖咖啡一路嘆住個早餐,好chill
鮮奶咖啡

餐廳:Paul Cafe & Bistro