2025-07-08
地理位置好方便,正正係Yoho Town 隔離小小間木系設計,幾文青feel,適合chill 下Set Menu 幾抵食,配埋飲品(星期六日,公眾假期除外)鮮茄辣肉醬蝦仁意粉蝦仁都有好多隻,茄汁味道濃郁,帶微辣又幾香,幾開胃咁,意大利粉韌度恰到好處超級全日早餐 $138 (人氣🔥必點) 有明治牛乳炒蛋、煙三文魚,水果(是日水果係金奇異果)好甜好多汁、煙肉、牛油啡菇、日式豬肉腸、三角薯餅、茄汁焗豆、蒜蓉多士蒜蓉多士可以轉牛角包窩夫牛角包窩夫必點,中間有麻糬夾心,窩夫外層咬落香脆啡菇好好食,食落juicy 塊薯餅係脆㗎,真係好感動飲料多款咖啡任你揀,仲有特色咖啡我揀咗桂花拿鐵 Osmanthus Latte, 仲有靚靚拉花☺️,好治癒呀,鍾意嘅自己可以隨意配搭焦糖脆餅桂花香味好清新焦糖拿鐵 甜到啱啱好,唔會太甜焦糖味都幾特出,milky 得黎都幾滑如果有開心果迷,佢都有推出開心果奶蓋+朱古力+咖啡,係三重交響樂,奶蓋呢個誘惑實在太大
小小間木系設計,幾文青feel,適合chill 下
鮮茄辣肉醬蝦仁意粉
超級全日早餐 $138 (人氣🔥必點)
蒜蓉多士可以轉牛角包窩夫
牛角包窩夫必點,中間有麻糬夾心,窩夫外層咬落香脆
啡菇好好食,食落juicy
塊薯餅係脆㗎,真係好感動
飲料
多款咖啡任你揀,仲有特色咖啡
桂花香味好清新
焦糖拿鐵
甜到啱啱好,唔會太甜
焦糖味都幾特出,milky 得黎都幾滑