2024-04-03
🐟呢晚同朋友做完facial後, 係朗屏搵咗呢間任飲任食嘅烤魚火鍋放題😋 呢度除咗烤魚仲可以食雞煲~ 我哋嗌咗烤魚, 嘩! 一上枱已經覺得條魚好大條, 仲係度話食完條魚已經飽左😂 條魚係炸得好香口嘅海爐魚, 大條好厚肉, 魚肉鮮甜唔多骨, 唔食辣嘅我哋就揀咗蕃茄湯~ 加埋惹味醬料成個鍋超香口呀! 湯底仲有超多嘅薯仔, 蘿蔔, 芽菜, 蓮藕, 未食其他野已經好飽啦~ 食完之後再可以自助出去拎火鍋配料, 有唔同蔬菜, 肉類, 海鮮, 麵類同飲品~ 最後仲有自助雪糕食添呀!!! 小丸子食到好飽😄😄😄 .📌撈得喜火鍋冰室元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖.#hkig #hkfoodie #foodporn #foodphotography #likesforlike #instalike #followforfollowback #yuenlong #hotpot #hkfoodstagram#元朗美食
📌撈得喜火鍋冰室
元朗屏昌徑14-48號聯發樓地下9-10號舖