2017-10-11 152 浏览
又到一家人開飯的時候,雙親年紀開始大,出街食又想健康啲,於是搵咗素食一家!餐廳環境座位寬闊,光線空調等充足。餐牌又有很多照片,很方便讓家中兩老看圖選擇。涼拌海蜇手撕雞 ($48): 海蜇手斯雞係我非常喜歡ge冷盤,但素食ge海蜇手斯雞都係第一次食,創意萬分👍🏻👍🏻👍🏻而且模仿度好高,尤其係素海蜇,口感非常得意😝😝😝就是有點辣,不能吃辣的朋友要注意!黑松露百寶袋 ($108): 一向對黑松露所散發出果種獨特ge香氣情有獨鍾,所以都唔洗點諗就點左黑松露百寶袋!黑松露打成茨汁,香氣十足!百寶袋ge餡料有紅蘿蔔,粟米,翠肉瓜等等,係健康之選!秘製一家蓮藕餅 ($85): 蓮藕餅加左芋頭,煎得幾香,口感爽脆而且蓮藕唔會散,質感實在,唔錯!北海道芥末龍蝦球 ($78): 係一道有創意又有驚喜ge素菜,口感可以媲美真正ge龍蝦球,非常彈牙👍🏻👍🏻👍🏻芥末ge份量剛剛好,令呢道素龍蝦球更加惹味😋😋😋是一頓愉快的中午飯。

是一頓愉快的中午飯。