2019-01-03 49 浏览
打機食雞就食得多,見到呢間火鍋店個名咁得意,又正是冬天凍冰冰既日子,就約埋daddy 一齊去呢間食雞打邊爐,火鍋店坐落於大角咀唔算難搵!叫得食雞,呢間係食雞煲打邊爐,先選擇雞煲既辣度,我就唔係好食辣所以簡左小辣,果然唔難入口,麻而小辣!雞肉十分嫩滑唔乾身,呢間仲係一間任飲任食既打邊爐、而且雞肉唔會好碎,望落好吸引!食左少少雞肉,就叫左個安格斯雪花肥牛,有surprise 到我, 而咁既價錢黎講,質素十分高,牛肉好嫩,油花足,紋理又令,非常好味!炸魚皮都係必叫之選,非常香脆呢!店員幫各位客人安排的拼盤,唔係煩!每樣有d, 幾好食最後我仲叫左個韓國公仔麵,打完邊爐最後下個面係我每次都會做既,十分滿足!以家仲做緊新開張優惠,五位入座 一位免費,下次再同班friend 黎食先咁抵食!

叫得食雞,呢間係食雞煲打邊爐,

炸魚皮都係必叫之選,非常香脆呢!
店員幫各位客人安排的拼盤,唔係煩!每樣有d, 幾好食