2021-04-09 1222 浏览
喱排疫情放寬,約下啲frd一齊食飯上星期三我經過公司樓下,見倒喱間中餐館有優惠填鴨半價,仲要星期六日及公眾假期都適用,就襯住復活節假大家off同friend食,當日企門口嘅知客姐姐都好有禮同我地介紹優惠,叫我地星期六日紅日都可以黎享用!咁我地星期六就黎啦,點知埋單嘅時候,又話個優惠係一定要預先訂座先有,咁我星期三經過問嗰陣時已經可以訂啦係咪?又話個staff新黎唔清楚唔好意思之類嘅說話,咁你staff唔清晰就去train過啦!我哋一行4人都覺得張海報設計真係好誤導,有個女經理走過黎話上面寫左要訂位,但點解4格入面你有3格係特別有個紅色框寫住要訂座,但另外左下角1格又唔使?正常人都以為嗰個係你地no booking做嘅優惠吸引人入去食半價啦,之後有個男副經理走個黎話經過佢睇完之後,其實佢都覺得我哋有point,話認同poster好唔clear,可以設計得好啲,講左好多安撫嘅嘢,但最尾都係話希望下次改善,女經理點都唔俾做優惠,anyway因為我地趕住睇戲,冇再argue落去,不過用餐經驗真係唔愉快,希望你哋可以反省下。野食ok,不過不失,坐得幾舒服,啲茶夠熱。但隻鴨明明可以238變左468
喱排疫情放寬,約下啲frd一齊食飯

野食ok,不過不失,坐得幾舒服,啲茶夠熱。
但隻鴨明明可以238變左468 (大概,唔係好記得實數),唔該你哋改善下service