2018-05-22
紅日放假同朋友睇緊食咩好既時侯,收到姐姐派傳單,話定食同丼飯都有半價,所以就上左去睇睇岩唔岩食我同朋友見到入面都有唔少客,應該都唔差,所以就入去坐低試一試!本身諗住做緊半價就食豪啲咁叫個馬糞海膽丼,但一坐低已經有職員同我地講赤貝同海膽都沽清.....未有貨返所以我就要左個中位價既刺身丼,而朋友就睇中左個蒲燒鰻魚飯點左餐之後就好快有職員為我地送上小砵漬物同熱湯好中意呢到既味增湯,唔會太重口味,湯入面仲有鮮甜既蜆肉呢個係朋友既鰻魚丼,睇落賣相都唔差啵以下就係我所叫既右口魚邊拼三文魚丼飯一向都中意食火炙左口魚邊,貪佢油脂豐腴,配上壽司醋飯好搭配三文魚都好有光澤,新鮮肥美最後仲有兩粒小泡芙做甜品整体質素同味道都唔差,又可以坐得舒舒服服咁,依家有優惠~半價之後,人均唔洗100蚊又真係幾抵食既 ------------------------------食物質素:🤤🤤🤤(5🤤最優)價格水平:💰💰💰(5💰最貴)環境裝修:✨✨✨✨(5✨最好)服務態度:🌟🌟🌟(5🌟最佳)整體評分:❤❤❤❤❤❤❤(10❤滿分)是次評論及分數視乎進餐當天的品質而訂,亦同為個人觀感:)--------------------
所以我就要左個中位價既刺身丼,而朋友就睇中左個蒲燒鰻魚飯
點左餐之後就好快有職員為我地送上小砵漬物同熱湯
好中意呢到既味增湯,唔會太重口味,湯入面仲有鮮甜既蜆肉
呢個係朋友既鰻魚丼,睇落賣相都唔差啵
以下就係我所叫既右口魚邊拼三文魚丼飯
一向都中意食火炙左口魚邊,貪佢油脂豐腴,配上壽司醋飯好搭配
三文魚都好有光澤,新鮮肥美
最後仲有兩粒小泡芙做甜品
食物質素:🤤🤤🤤(5🤤最優)
價格水平:💰💰💰(5💰最貴)
環境裝修:✨✨✨✨(5✨最好)
服務態度:🌟🌟🌟(5🌟最佳)
整體評分:❤❤❤❤❤❤❤(10❤滿分)
是次評論及分數視乎進餐當天的品質而訂,亦同為個人觀感:)