餐厅: 金豪酒家
资讯:

補祝daddy生日,結果家姐就介紹左我地黎金豪試下,好彩家姐提早book位,如果唔係真係有排等,座位方面真係好唔掂,我坐左係出d既位,結果每次有人行過我後面都會擦背而過,認真成餐飯都坐得唔太舒服一開始就食花蛤浸菜苗同魚腐浸菜苗,講真個白菜仔真係好淡反而個湯真係好鮮味,可能因為味精湯既關係,真的愈飲愈上癮之後黎左個金菇肥牛煲,入面既金菇會夾雜住芽菜,本身我覺得咁樣係好奇怪既組合,但2樣加埋個感覺又幾新鮮,我覺得大家可以不妨一試👍👍跟住再黎左個生嗜雞,即係平時既啫啫雞,個侍應會係你面前將d雞倒入個煲入面,其實真係幾好食,多汁又鮮味!特別要推介既係龍躉翅同豉油王炒麵,個龍躉翅真係超級鮮味,望落去金黃色,食落去啖啖肉,可能因為本身龍躉都好鮮味,所以點煮都咁好食因為daddy係較傳統既人,佢覺得生日點都要食下壽包或者麵等,寓意長壽之類既食物,結果就叫左佢地既招牌菜----豉油王炒麵,喱個炒麵同出面食到既好唔同,吾洗落任何醬汁都已經好好食,食落好濃郁既味道,真心你地要試下總括而言,其實金豪係幾好食,賣相都唔錯,但份量真係少得可憐,而且價錢又貴!我地9個大人4個小朋友加埋13個,食左1800幾蚊賣單

一開始就食花蛤浸菜苗同魚腐浸菜苗,講真個白菜仔真係好淡
反而個湯真係好鮮味,可能因為味精湯既關係,真的愈飲愈上癮

總括而言,其實金豪係幾好食,賣相都唔錯,但份量真係少得可憐,而且價錢又貴!我地9個大人4個小朋友加埋13個,食左1800幾蚊賣單,其實真心算幾貴😨😨
2015-03-06
庆祝纪念