2012-09-18 25 浏览
依間燉奶佬間中會去幫襯~但無影過相(雖然佢門外話"不准攝影")其實依家略為靚D既茶餐廳~價錢都大不如前..唔止食"食物"~仲食埋"裝修費"但食物係咪真係咁好食又另外話囉~我覺得最緊要坐得c服..燉奶佬真係算好OK舒服+食物價錢中肯..食物質素都OK~服務黎講呢..唔去開既會覺得佢地好似唔多理d客但我地1-2星期會去一次~知道佢地係咁..但其實係有用心去service客人不過唔會有笑容=做野就真係做野果隻+快手快腳呢"火腿蛋番茄通粉"佢地個番茄湯底都ok架~不過以前既仲正d..依家比較淡火腿+蛋比足料..通粉唔會過腍~有咬口"餐肉蛋公仔麵"好多茶餐廳既餐肉真係超薄又細片~所以我覺得依間算足料而麵底煮得剛好上碗~爽口彈牙唔會腍身..因為我好怕食腍麵的餐飲.."凍檸茶"茶底都幾靚~唔濁無太苦澀味..有茶香餐飲.."熱咖啡"咖啡都香濃~我通常要少奶整體食物唔錯~又坐得舒服..服務都ok
不過唔會有笑容=做野就真係做野果隻+快手快腳呢

"火腿蛋番茄通粉"
佢地個番茄湯底都ok架~不過以前既仲正d..依家比較淡
火腿+蛋比足料..通粉唔會過腍~有咬口
"餐肉蛋公仔麵"
好多茶餐廳既餐肉真係超薄又細片~所以我覺得依間算足料
而麵底煮得剛好上碗~爽口彈牙唔會腍身..因為我好怕食腍麵的
餐飲.."凍檸茶"
茶底都幾靚~唔濁無太苦澀味..有茶香
餐飲.."熱咖啡"
咖啡都香濃~我通常要少奶
整體食物唔錯~又坐得舒服..服務都ok
2012-09-14
$25 (早餐)