星期日就同小朋友去九龍灣展貿睇Baby Shark Live ,我聽講仲有好多名牌outlet 買,我係一個有準備既媽媽當然同朋友一齊探下路,睇下附近有咩好野食先。咁岩見到2樓既泰國菜🇹🇭 泰傳奇晚餐價錢夠經濟實惠仲要包飲品,我地即刻入去坐低點餐。職員安排左電視下既位置比我同朋友,周圍環境都好特別有種西式與泰式結合既感覺,一邊牆上掛有酒樽係牆上,另一邊牆身就有泰式壁畫。同朋友一齊Metime真係幾舒適。我地叫左「巴東牛肉飯」、「青咖喱牛腩飯」飲品要「三色冰」、「龍眼冰」。巴東牛肉微辣,牛肉好淋好入味,牛肉味好濃。我覺得青咖喱牛腩真係唔錯值得推介,平時食青咖喱一般都比較辣加上油,依個青咖喱無油膩感,帶有甜羅勒葉香氣再配埋茄子青豆有清新感。食完辣野再飲埋三色冰龍眼冰,夠晒透心涼。三色冰綠色燕菜條爽滑夠椰香。龍眼冰唔會太甜,食埋龍眼肉清一清咖喱味夠醒神

另一邊牆身就有泰式壁畫。同朋友一齊Metime真係幾舒適。

巴東牛肉微辣,牛肉好淋好入味,牛肉味好濃。