2022-07-03 60 浏览
唔換身份証都唔知宏利大廈有間日本餐廳,環境裝修好吸引,做完身份證就嚟食晚餐。見到餐單涮涮鍋,好特別,成舊雲咁,原來係棉花糖 好得意,朋友話試吓,就叫一份安格斯小牛扒壽喜燒鍋,舊棉花糖一加熱就熔,湯底應該昆布豉油,加上熔化棉花糖,湯底帶甜味,小牛排輕輕係湯掉,就已經好好味,朋友就中意點生雞蛋食,都係好香牛味,值得一試😋跟住就叫帆立贝,甜蝦壽司🍣同三文魚刺身,都好新鮮,三文魚好肥美。之前去日本食過花魚一夜干,覺得好好食,咁次都特登叫一條試吓,雖然魚就細過日本,但味道一樣咁好味,煎皮脆肉嫰,日本口感番曬嚟,正😋😋真心講這間店食物,環境真係幾正,環境闊落,員工招待又好,價錢合理,就可能隱蔽左啲,下次都會再約朋友來食。😊