2018-02-02 210 浏览
雖說近期香港步入寒冬 但放題對我來說仍有一定吸引力今晚去完信和買game (哈哈)  就同朋友去左隔離好近既日式放題食晚飯   一入門口係櫃檯先玩返次魚蝦蟹   中既骰愈多   送既食品就會愈勁  我地雖然中得兩粒骰相同  但係都有大蝦刺身食  都唔錯呀食放題叫刺身 真係非常基本三文魚望落新鮮  食落冇雪藏味  大家可以放心大大啖食用如果大家想暖一暖胃先開始呢餐放我會建議大家可以一試牛油炒雜菇  爽口熱辣辣  牛油味足  不俗火灸三文魚壽司 &火灸帶子壽司係我俾較想特別提一提既食品有一定既質素 燒既情度岩岩好我地之後都encore左多一份辣酒煮蜆平時就咁酒煮蜆食得多 但係辣既我都唔係周圍見倒加上依家咁天寒地凍 食呢個就真係岩哂 暖哂胃喇蒜香牛油青口天婦羅系列 - 首選大蝦天婦羅放到上枱仲係非常熱 大大隻 包你充意金菇肥牛卷唔同時段都有少少唔同收費但係weekend最黃金既時段 加埋一都係200蚊左右係旺角呢頭食 算唔話得睇下幾時經信和再食多次先!
雖說近期香港步入寒冬 但放題對我來說仍有一定吸引力

金菇肥牛卷

唔同時段都有少少唔同收費
但係weekend最黃金既時段 加埋一都係200蚊左右
係旺角呢頭食 算唔話得
睇下幾時經信和再食多次先!