2012-06-25 21 浏览
我同朋友今次約左係依間MUNCH到食晚飯 傍晚八點半入坐 朋友約既時間近我生日既日子 所以特地告知他們為我準備一下店內莊修簡約休閒 靠近窗邊位置重可以望到諾士佛台的景觀 重有有好大幅油畫係天花上 加上燈光效果 帶點高貴格調 不過D食物好似唔太多種類 加上我地都唔太餓既關係 我地當日都唔係叫左好多食物 SALMON FEUIT - 由三文魚 + 青蘋果+ 芒果粒做成 加上酸酸甜甜既青蘋果汁都幾開胃既 $82CRAB CAKE - 另我意外既係 估唔到咁Cream 同埋有好多蟹肉加埋D薯蓉 口感真係唔錯 $118 DUCK CONFIT - 一般好似隻立鴨比既味道同口感 好奇怪 !!! $218重有係MUNCH送比我地既甜品 NAPOLEON 比我想像中既大D 味道都唔錯既 但係可以再鬆化DMUNCH重好貼心 送左一盒朱古力比我做生日禮物 !!! 哈

店內莊修簡約休閒 靠近窗邊位置重可以望到諾士佛台的景觀

重有有好大幅油畫係天花上 加上燈光效果 帶點高貴格調