2017-09-11 81 浏览
有個好姊妹急CALL我話想傾下心事, 即刻諗起之前黎過既諾士佛臺既騷, 印象係環境舒服, 氣氛好, 野食好食, 價錢合理, 友人都話OK, 咁就黎左開餐了D個就係騷既門口, 幾特別既設計Bomber Zombie係由D white rum, myer's dark混唔同既果汁既一杯cocktail, 初入口甜甜地, 易入口, 岩女仔, 之後先飲到rum酒味, 後勁唔錯, 幾好飲All day breakfastD個All day breakfast係平凡中見到不平凡, 黑松露炒蛋炒得半生熟, 黑松露味好香, D個最好食, 薯餅夠香脆, 絕對唔係M記貨色, 腸煎得岩岩好, 香口得黎唔會煎得太乾, 大愛, 沙律加左D黑醋令個沙律更好食, 每一樣普通野都見到廚師既用心, 比個讚佢啡菇啡菇炸得好香炸, 切到岩岩放到入咀既SIZE, 幾好, 而最值得一提係騒自家制既黑松露醬, 好香黑松露味, 提升啡菇既鮮味, 不錯的選擇總結黎講騷係不錯的選擇, 係我印象度既高排名不變, 下次都會再黎
有個好姊妹急CALL我話想傾下心事,
即刻諗起之前黎過既諾士佛臺既騷,
印象係環境舒服, 氣氛好, 野食好食, 價錢合理,

友人都話OK, 咁就黎左開餐了

D個就係騷既門口, 幾特別既設計

Bomber Zombie

All day breakfast