2020-10-04 74 浏览
其實想黎茶聊好耐啦,因為見佢裝修好似幾靚,野食精美,所以bookmark 左好耐,今日終於有機會黎試個下午茶。一入門口就見到店面有個好精緻既入口,一定唔會搞錯😂呢個亦係打卡熱點。因為訂左枱所以唔洗等就入得了,下午茶時段其實個場都full, 果然係熱門餐廳。我地坐左係餐廳近入面既位置,而嗌野食係需要自己出去收銀嗌的,呢點要注意。由於我同友人都唔算太餓,就叫左兩款野食,兩杯野飲。友人叫左個鮮茄帆立貝意大利飯雖然賣相差左d, 但味道原來唔差,茄汁幾濃,加上意大利飯容易入口,但建議需要熱食。龍蝦蟹肉包配薯角外相睇落已經好吸引,食落口非常有口感,炸蝦脆,加上擺係面的蟹肉非常豐厚,面包軟而不會太厚,推薦。唯一缺點係價錢有d 貴。水果茶入面有幾款水果,更有匙羹提供俾你食入面d 水果😂最後惠顧滿$200 送一份梳乎厘,算有誠意👍🏼👍🏼

由於我同友人都唔算太餓,就叫左兩款野食,兩杯野飲。

友人叫左個鮮茄帆立貝意大利飯

龍蝦蟹肉包配薯角

水果茶入面有幾款水果,更有匙羹提供俾你食入面d 水果😂

最後惠顧滿$200 送一份梳乎厘,算有誠意👍🏼👍🏼
2020-08-31