2016-05-15 3113 浏览
由於朋友一早book定位,加上6點左右,所以吾算多人,燈光好柔和,從牆既裝飾設計睇得出餐廳落左吾少心機,比人一種好舒服既感覺由於放工實在肚餓,朋友仔二話不說拎住餐牌簡自己鍾意既食物頭盤就係開胃沙律,分量算多,沙律菜頗新鮮,加上車厘茄帶子同大蝦等材料配合沙律汁(黑醋?) 成件事好fresh好夾😝食西餐吾少得一定叫比薩🍕依個pizza加埋Parma ham真係好好食最驚喜係批底夠哂薄,芝士分量好多,岩哂我依個芝士怪再來就係依個Fish n chip ,估吾到塊魚咁大件,我切開4份share都好夠分,吾可以忽視既係配角:小薯條🍟 最鍾意粗薯😍 岩岩炸起熱辣辣,吾太油,薯味十足,同連鎖快餐店比真係無得輸💯🍝卡邦尼意粉都係我大愛,一上枱朋友就篤爛流心蛋🍳 同意粉撈埋好香好creamy,但略嫌份量有點少!由於朋友S 好鍾意食甜品所以就叫左個熱鍋棉花糖朱古力配餅乾🍪 真係港女甜品,食得又睇得 📷 棉花糖燒到外脆內軟,用鐵鍋令裏面既朱古力醬溶化,真係十分邪惡😈😈😈整體黎講: (最高: x5)環境吾錯,店員服務態度親切,依到係幾個女仔飲杯酒傾下計既吾錯選擇🍻 始終係香港要搵個寧靜舒服既地方hea下都吾太

由於放工實在肚餓,朋友仔二話不說拎住餐牌簡自己鍾意既食物
食西餐吾少得一定叫比薩🍕
依個pizza加埋Parma ham真係好好食
最驚喜係批底夠哂薄,芝士分量好多,岩哂我依個芝士怪
整體黎講:
(最高:
x5)
環境吾錯,店員服務態度親切,依到係幾個女仔飲杯酒傾下計既吾錯選擇🍻 始終係香港要搵個寧靜舒服既地方hea下都吾太易,有機會再黎我想試埋其他特色食物
2016-05-10
庆祝纪念